“Zgjatuni duke shtuar rritjen tuaj Natyrale”

Mënyra më e fuqishme qё tё zgjateni Natyrshëm!

Imagjinoni tё keni kontrollin e jetës tuaj dhe te gjatesise tuaj. Sa ndjesi e mirë do ishte te shikonit një reflektim te gjatë, seksi në pasqyrë dhe te dinit që do dukeshit mahintshëm. Merrni një moment për të menduar se si miqtë tuaj dhe të dashurit do të reagonin nëse ju shikonin te ecnit në dhomë dhe të dukeshit i gjatë dhe i mrekullueshëm dhe plot besim të rigjetur ne vetvete. Konsumatorët tane nuk kanë nevojë ta imagjinojnë ktë sepse Super-Growth i ka ndihmuar ata për të marrë kontrollin dhe të bëhen më shtatlartë. Lexoni tregimet e tyre, dhe shikoni se si Super-Growth ka ndryshuar jetën e tyre dhe i ka ndihmuar për t’u bërë personat që ata gjithmonë kërkonin te jenë.

Produkti natyral I Super-Growth Height Enhancer

SHIKONI REZULTATET VETEM ΜBAS PAK MUAJVE TE SHKURTER!  

Grow Taller Products

Grow Taller Products

Efektet e dobishme:


Rrit gjatesinë
Rrit Energjinë
Përmirëson rritjen natyrale

Në mbarë botën, atletët, modelët, lojtarët e basketbollit, bodybuilde-rat, dhe shumë individë blejne Super-Growth për tu zgjatur më shumë dhe për ekstra fleksibilitet në trup. Super-Growth do të nxisë rritjen tuaj natyrale duke përmirësuar nivelin tuaj te HGH dhe duke rigjeneruar kercet tuaja, disqet dhe kockat. Super-Growth Height Booster do ndihmoje trupin tuaj të zgjatet shumë më të shpejt dhe gjithashtu do të përmirësojë pozicionin e pergjithshëm të trupit tuaj.


Arsyeja që pse shumë njerëz nuk arrijnë të bëhen shtatlartë është sepse nuk kanë një mënyrë shkencore që natyrshëm te rrisin nivelin e hormonit te rritjes së tyre.. Hormoni i rritjes (Growth hormone) është faktori më i rëndësishëm për të kontrolluar rritjen e kockave tuaja, sepse është i vetmi hormon që stimulon rritjen e qelizave te kërceve në fund të kockave tuaja (e cila është përgjegjëse vetëm për rritjen vertikale te kockave tuaja). Trajtimet e Super-Growth do tju ndihmojnë në përmirësimin e pozicionit tuaj trupor të përgjithshëm si dhe në zgjatjen tuaj.

Super-Growth Height Booster është një produkt i sigurtë, efektiv, efikas, i përshtatshëm, me kosto efektive, teknologji të re revolucionare në zgjatjen e trupit, nje produkt i nënshtruar studimeve intensive, dhe i vërtetuar nga shkencëtarët.

Nuk nevoitet:
Asnjë ushtrim, asnjë operacion, asnjë gjilpërë, asnjë ushtrim i dhimbshëm, këpucë të dhimbshme.

Super-Growth Inc. ofron trajtime për rritjen te drejt për drejta, të sigurta dhe të perditshme të kockave tuaja për tju ndihmuar të zgjateni me shpejt me rigjenerimin e kockave dhe me nxisjen e rritjes tuaj natyrale. Qe nga muaji i pare, ju do të filloni të vëreni ndryshime, si përmirësimin e pozicionit trupor dhe permirësim në zgjatje .Lexoni më shumë ….

Lexoni se çfarë thonë konsumatorët tanë të kënaqur:

Jam rritur 3cm në vetëm pas një muaji nga përdorimit i produktit. Akoma nuk më besohet se mund të zgjatem ende! Faleminderit.
William Glover, Mosha: 25 Australia më shumë Deshmi…

Unë e kam përdorur që nga fundi i majit dhe ndihem shumë mirë. Kam qenë vetëm 5’4 i gjatë por tashi jam 5’7 dhe shpresoj qe Super-Growth do të më ndihmojë të rritem akoma edhe më shumë centimetra.
Shawn Brown, Mosha: 23 USA

Unë jam zgjatur 3 inçe që kur kam blerë Super-Growth 8 muaj më parë. Kurrë nuk jam ndjerë kaq i sigurt në vetvete .Eshte e mahnitshme se si disa centimetra mund të rrisin moralin rreth vetes.
Darren Wong, Mosha: 20 Singapor

Për rreth tre muajve e gjysëm më parë provova produktin tuaj dhe me të vërtetë nuk besoja se kjo do të më ndihmonte.
Por kur e fillova, pas 1 muaji kuptova se po zgjatesha shpejt. Para se ta filloja këtë produkt isha vetëm rreth 5 “9 ½ (~ 1.76cm) dhe pas 3muajve unë isha gati 5” 11 ½ (1.82m), kështu që ju falenderoj! Me te vertete nuk e besoja qe ky produkt do funksiononte kaq mirë. Falenderoj juve, kompaninë e Super-Growth, keni ndryshuar krejtesisht jetën time. Tani unë tërrheq të gjitha shikimet ne vendet ku shkoj , ndihem shum bukur që njerëzit tani më shohin dhe më vërejnë, ndryshe nga kohët e mëparshme. Prap ju faleminderit.
Justin Wood, Mosha: 19 USA

INFORMACION (INFO)

SUPER-GROWTH HEIGHT ENHANCER ESHTE I PARI QE ESHTE MIRATUAR SI PERFORCUES I RRITJES NATYRALE.

Eshtë të zgjaturit / të bërit më të gjatë e mundur ?

Rritja e gjatësise është e mundur! Nëse ju doni të beheni shtatlartë, jeni në depresion apo keni probleme emocionale që lidhen me vonesen e zhvillimit, te karrierës, me gjatesine e vogel tani ekziston një zgjidhje për të rritur gjatësinë e trupit tuaj.

A e dinit se: Mund të manipuloni rritjen tuaj pavarësisht gjenetikës dhe atyre që kanë thënë të tjerët.

SG Inc ka krijuar produktin e parë efektiv e te zgjaturit.
“Super-Growth height enhancer është produkti i pare dhe më efektiv i rritjes të natyrshme qe ju ndihmon të bëheni natyrisht shtatlartë duke përmirësuar aftësitë tuaja natyrore te rritjes.” Super-Growth height enhancer është vërtetuar si një mënyrë efektive për te zgjaturit e një të rrituri pas përfundimit të procesit të rritjes.

Si ndodh rritja e gjatësisë të njeriut?

Gjatësia e trupit tonë rritet nga një makinë shumë të nderlikuar. Ne kemi shumë sisteme të cilat kontrollojnë funksionet tona. Një sistem i tillë që rrit gjatësinë është “sistemi i gjëndrave” ose sistemi endokrinik. Gjëndra e vogël e hipofizës është e ndarë në dy pjesë: lobi i përparmë dhe lobi i pasmë. Lobi i përparshëm kontrollon veprimtarinë e tiroides, të adrenaleve, dhe të gjëndrës riprodhuese. Lobi i përparmë prodhon hormonin e rritjes, i cili stimulon rritjen e kockave dhe indeve të tjera të trupit dhe luan një rol në trajtimin e ushqyesve dhe mineraleve tetrupit.

Hormoni i rritjes (GH) ose Somatotropina (STH) është një hormon i cili stimulon rritjen dhe riprodhimin e qelizave në njerëzit dhe kafshët e tjera. Kjo është një 191-amino acid, hormon me një zinxhir polipeptidi e cila sintetizohet, ruhet dhe sekretohet nga qelizat e somatotropines brenda krahëve anësorë të gjëndrës të përparshme të hipofizës.

Rritja i gjatësisënë qenien njerëzore është efekti më i njohur i veprimit të GH, dhe ndodh që të jetë i stimuluar nga së pakti dy mekanizma .GH stimulon ndarjen dhe shumëzimin e drejt për drejtë të qelizave të kërceve. Këto janë qeliza primare në skajet (epiphyses) e eshtrave të gjata (krahët, këmbët, gishtat).

GH gjithashtu stimulon prodhimin e faktorit të rritjes si- insulinë1 (IGF1), një hormon homolog të proinsulines. Mëlçia është një organ i madh objektiv i GH për këtë proces, dhe është faqja kryesore e prodhimit të IGF-1. IGF-1 ka efekte stimuluese për rritjen në një shumëllojshmëri të gjerë të indeve . Factori IGF-1 plotesues prodhohet brënda indeve të synuara, duke e bërë atë një hormon endokrin dhe një autokrin / parakrin. IGF-1 ka edhe efekte nxitese mbi aktivitetin e osteoblastëve dhe atë të qelizave të kërceve për të promovuar rritjen e kockave.

Super-Growth do të nxisë rritjen tuaj natyrale duke përmirësuar nivelin tuaj e HGH dhe duke rigjeneruar kercet tuaja, disqet dhe kockat. Super-Growth Height Booster është për të ndihmuar trupin tuaj të zgjatet shumë më të shpejtë dhe gjithashtu për të përmirësuar qëndrimin tuaj të përgjithshëm. Brenda muajit të parë, ju do të filloni të vëreni ndryshime, sic janë përmirësimi i qëndrimit dhe përmirësimi në zgjatje.

Misioni ynë:

 • Ne ofrojmë produktin me cilësisë më të lartë të mundshme për klientët tanë.

 • Ne sigurojme klientët tanë që materialet tona janë të papërpunuara si dhe përbërësit janë pikerisht siç jane deklaruar.

 • Ne veprojmë në nivelet më të larta të integritetit dhe ndershmërisë.

 • Klientët tanë marrin kujdesin individual dhe vëmendje ndaj nevojave të veçanta të tyre korporative.

 • Ne ofrojmë konsultim falas nga burimet më me përvojë që duhet të ofrojmë.

 • Ne jemi kreativë dhe zhvillojmë formulime pronësore qe s’janë në dispozicion askund tjetër.

 • Ne zhvillojmë profile të plota të produktit, duke përfshirë studime dhe abstrakte te rishikuara nga kolegët e produkteve të ndryshme.

S-G Inc i është përkushtuar përsosmërise. Ne behemi partner me klientët tanë për të prezantuar formulimet doganore ushqyese më efektive, më inovative që janë në dispozicion kudo në botë. Ne kemi qenë aq të suksesshëm në bërjen klientëve tanë fitimprurës dhe më efektive në vendin e tregut, saqë kompania jonë është rritur mbi 600% në 3 vitet e fundit. SG Inc vazhdon përkushtimin e saj për cilësi dhe risi në emër të klientëve tanë.

Për të patur sukses në ekonominë e sotme të tregut, nevoiten produkte efikase që munden në të vërtetë të bëjnë një ndryshim në jetën e përdoruesit. Kjo do të thotë që nuk ofrohen vetëm produkte të sigurta për pastëritinë e tyre me testimet e larta, por edhe produkte që kanë sasitë dhe vetitë e sakta që të jenë efektivë për qëllimin e tyre.

Përzjerja e ekseperiencës tonë bashkë testimin në kohën reale ndihmon për të finalizuar produkte që kanë vlerat të përbashkëta. Ne e kuptojmë qartë rëndësinë e ofrimit te kombinimit më efektiv të komponimeve që gjenerojnë kënaqësinë e konsumatorit dhe ri-urdhërimin në nje mjedis shumë konkurrues kto kohë.

SG Inc

 

PYETJET E BERA ME SHPESH (FAQ)

Kemi kontrolluar gjatë dhe thellë për të gjetur një ilaç natyral që jo vetëm të ndihmon për të rritur gjatësinë tuaj dhe kushtet, por te jetë gjithashtu efektiv dhe i prodhuar në mënyrë profesionale.

A funksionon në të vërtetë ?


Formula e Super-Growth © Growth ka qenë shumë efektive me një shkallë suksesi shumë të lartë. Kemi marrë një rënditje jashtëzakonisht të lartë mbi produktin, gjë që tregon që klientët tanë janë shumë të kënaqur me të. Në fakt, kjo formulë është shitur në mijëra konsumatorë pothuajse ne çdo vend te botës!

Sa kohë ka qenë ky produkt në treg?

Produkti jonë i avancuar i Super-Growth u krijua nga një hulumtim intensiv, me sukses të madh, për më shumë se dhjetë vjet. Në SG. Labs Inc., Ju do të gjeni ilaçin natyral me cilësi më të lartë për zgjatjen tuaj, te formuluar profesionalisht në doza terapeutike nga një hulumtim kryesor profesional.

Çfarë bën saktësisht Super-Growth © ?

Super-Growth © është një suplement i shëndetshem bimor, i provuar, efektiv, 100% i sigurt dhe natyral që mund të rritë metabolizmin, përmirëson funksionimin e mëlçisë, ndihmon tretjen e ushqimit dhe ju ndihmon të bëheni shtatlartë pa dëmtuar shëndetin tuaj. Me Super-Growth Height Enhancer ju mund të bëheni shtatlartë me shpejt ne menyrë të sigurtë dhe natyrale pa efekte anësore.

Është aprovuar nga FDA super-Growth © ?


FDA-ja mbikëqyr të gjitha produktet ushqimore dhe mjekësore. Që kur Super-Rritja është një suplement bimor, ajo bie nën përcaktimet e FDA-së. Ne ju garantojmë se kjo nuk redukton në asnjë mënyrë cilësitë apo efikasitetin e produktit. Ne kemi marrë një reagim te madh pozitiv nga përdoruesit tanë.

Cila është koha më e mirë për të aplikuar Super-Growth ©?

Aplikoni Super-Growth-in 10-20 minuta para se të flini.

Si duhet ruajtur ky produkt?

Magazinimi i mirë është në një vend të fresket (jo të ftohtë), të errët, larg rrezeve direkte te diellit, sic është një dollapi i kuzhines etj .Produkti nuk ka nevojë të jetë frigorifer.

 

Kur shihet përmirësim?

Kjo ndryshon nga personi në person, por mesatarisht, shumica e njerëzve shohin përmirësimin e parë brenda 4 javëve, ndërsa për të tjerë ai mund të marrë pak më të gjatë por rezultatet do jenë graduale. Përdorimi i rregullt do të tregojë rritje të gjatësisë, humor të përmirësuar dhe nivele të rritura të energjisë. Solucioni i Super-Growth ka pasur një normë shumë të lartë suksesi dhe është shumë efektiv. Shkalla e porosive të mëpasme për këtë produkt është jashtëzakonisht e lartë dhe konsumatorët na kanë dërguar komente pozitive për vite me rradhë.

Për sa kohë duhet të marr Super Growth © dhe pse?

Për rezultate më shpejta dhe më dramatike ne ju rekomandojmë që të filloni të aplikoni Super-Growth rregullisht. Përdorimi i rregullt do të tregojë zgjatje, humor të përmirësuar dhe nivele të rritura të energjisë brenda 1 – 6 muajve.

A ka Super-Growth © ndonjë efekt anësor?

Jo, Super-Growth Enhancer © nuk ka asnnjë efekt anësor pasi është 100% natyral dhe herbal. Përbërësit e Super-Growth Enhancer © kanë një profil të lartë sigurie dhe janë përgjithësisht të toleruara shumë mirë pa asnjë efekt anësor.

Sa kohë shkon një shishe?

Çdo shishe do të zgjasë rreth 2 muaj në qoftë se ju aplikoni produktin në ditë të alternuara. Çdo shishe përmban 30 ml ose 2 muaj me vlerë të përdorimit.

Munden fëmijët të marrin në mënyrë te sigurtë super-Growth Enhancer ©?

Super-Gjatesia Growth Enhancer © mund të përdoret për fëmijët nga mosha nëntë vjeçare e lart. Ne do të rekomandonim te konsultoheni me mjekun ose specialistin e kujdesit parësor duke i pyetur ata ne lidhje me peshën e fëmijës suaj, gjatësinë dhe moshën.

A ka ndonjë efekt anësor nga ky produkt?

Super-Growth Enhancer është i gjithi një produkt natyral dhe me cilësi të lartë i cili është i sigurt dhe efektiv. Nuk ka efekte anësore negative që lidhen me këtë produkt.

A transportoni në vendin tim?

Transportojmë në të gjithë botën. Jemi shumë të kënaqur që kemi klientë në të gjithë botën dhe transportojmë në të gjitha vëndet.

Si mund ta kthej produktin? Mundem ta bëj këtë?

Për shkak të natyrës së produkteve tona, ne vetëm mund të pranojë produktin e kthyer që nuk ka qenë i hapur dhe ka vulën origjinale të paprekur. Nëse produkti juaj nuk është hapur, ai mund të kthehet për cfaredo lloj arsye. Ne pranojmë kthime të bëra brënda 30 ditëve nga data e blerjes tuaj. Ju do të merrni një kthim të plotë të shumës së blerjes totale, minus ndonjë tarife transporti dhe trajtimi që mund të ketë kushtuar dhe 5,00 $ si tarifë të kthimit.

A ofroni ulje në porosi të medhaja?

Sigurisht qe e bëjmë. Ne ofrojmë zbritje të konsiderueshme për blerje me shumice qoftë për qëllime rishitjeje apo për organizata të ndryshme. Vetëm na dërgoni një email në sales@super-growth.com dhe na tregoni se per çfarë jeni të interesuar.

Nëqoftë se këshilloja shitjen e produkteve tuaja, ju do i transportonit për klientët e mi?

Po, ne kemi program transporti. Ju lutemi të na kontaktoni direkt dhe na thoni në cilin shtet jeni dhe si keni ndërmend për të shitur këto produkte.

 

PYETJET E BERA ME SHPESH (FAQ)

Kemi kontrolluar gjatë dhe thellë për të gjetur një ilaç natyral që jo vetëm të ndihmon për të rritur gjatësinë tuaj dhe kushtet, por te jetë gjithashtu efektiv dhe i prodhuar në mënyrë profesionale.

A funksionon në të vërtetë ?


Formula e Super-Growth © Growth ka qenë shumë efektive me një shkallë suksesi shumë të lartë. Kemi marrë një rënditje jashtëzakonisht të lartë mbi produktin, gjë që tregon që klientët tanë janë shumë të kënaqur me të. Në fakt, kjo formulë është shitur në mijëra konsumatorë pothuajse ne çdo vend te botës!

Sa kohë ka qenë ky produkt në treg?

Produkti jonë i avancuar i Super-Growth u krijua nga një hulumtim intensiv, me sukses të madh, për më shumë se dhjetë vjet. Në SG. Labs Inc., Ju do të gjeni ilaçin natyral me cilësi më të lartë për zgjatjen tuaj, te formuluar profesionalisht në doza terapeutike nga një hulumtim kryesor profesional.

Çfarë bën saktësisht Super-Growth © ?

Super-Growth © është një suplement i shëndetshem bimor, i provuar, efektiv, 100% i sigurt dhe natyral që mund të rritë metabolizmin, përmirëson funksionimin e mëlçisë, ndihmon tretjen e ushqimit dhe ju ndihmon të bëheni shtatlartë pa dëmtuar shëndetin tuaj. Me Super-Growth Height Enhancer ju mund të bëheni shtatlartë me shpejt ne menyrë të sigurtë dhe natyrale pa efekte anësore.

Është aprovuar nga FDA super-Growth © ?


FDA-ja mbikëqyr të gjitha produktet ushqimore dhe mjekësore. Që kur Super-Rritja është një suplement bimor, ajo bie nën përcaktimet e FDA-së. Ne ju garantojmë se kjo nuk redukton në asnjë mënyrë cilësitë apo efikasitetin e produktit. Ne kemi marrë një reagim te madh pozitiv nga përdoruesit tanë.

Cila është koha më e mirë për të aplikuar Super-Growth ©?

Aplikoni Super-Growth-in 10-20 minuta para se të flini.

Si duhet ruajtur ky produkt?

Magazinimi i mirë është në një vend të fresket (jo të ftohtë), të errët, larg rrezeve direkte te diellit, sic është një dollapi i kuzhines etj .Produkti nuk ka nevojë të jetë frigorifer.

 

 

Kur shihet përmirësim?

Kjo ndryshon nga personi në person, por mesatarisht, shumica e njerëzve shohin përmirësimin e parë brenda 4 javëve, ndërsa për të tjerë ai mund të marrë pak më të gjatë por rezultatet do jenë graduale. Përdorimi i rregullt do të tregojë rritje të gjatësisë, humor të përmirësuar dhe nivele të rritura të energjisë. Solucioni i Super-Growth ka pasur një normë shumë të lartë suksesi dhe është shumë efektiv. Shkalla e porosive të mëpasme për këtë produkt është jashtëzakonisht e lartë dhe konsumatorët na kanë dërguar komente pozitive për vite me rradhë.

 

 

Për sa kohë duhet të marr Super Growth © dhe pse?

Për rezultate më shpejta dhe më dramatike ne ju rekomandojmë që të filloni të aplikoni Super-Growth rregullisht. Përdorimi i rregullt do të tregojë zgjatje, humor të përmirësuar dhe nivele të rritura të energjisë brenda 1 – 6 muajve.

A ka Super-Growth © ndonjë efekt anësor?

Jo, Super-Growth Enhancer © nuk ka asnnjë efekt anësor pasi është 100% natyral dhe herbal. Përbërësit e Super-Growth Enhancer © kanë një profil të lartë sigurie dhe janë përgjithësisht të toleruara shumë mirë pa asnjë efekt anësor.

 

Sa kohë shkon një shishe?

Çdo shishe do të zgjasë rreth 2 muaj në qoftë se ju aplikoni produktin në ditë të alternuara. Çdo shishe përmban 30 ml ose 2 muaj me vlerë të përdorimit.

Munden fëmijët të marrin në mënyrë te sigurtë super-Growth Enhancer ©?

Super-Gjatesia Growth Enhancer © mund të përdoret për fëmijët nga mosha nëntë vjeçare e lart. Ne do të rekomandonim te konsultoheni me mjekun ose specialistin e kujdesit parësor duke i pyetur ata ne lidhje me peshën e fëmijës suaj, gjatësinë dhe moshën.

 

 

A ka ndonjë efekt anësor nga ky produkt?

Super-Growth Enhancer është i gjithi një produkt natyral dhe me cilësi të lartë i cili është i sigurt dhe efektiv. Nuk ka efekte anësore negative që lidhen me këtë produkt.

A transportoni në vendin tim?

Transportojmë në të gjithë botën. Jemi shumë të kënaqur që kemi klientë në të gjithë botën dhe transportojmë në të gjitha vëndet.

 

 

Si mund ta kthej produktin? Mundem ta bëj këtë?

Për shkak të natyrës së produkteve tona, ne vetëm mund të pranojë produktin e kthyer që nuk ka qenë i hapur dhe ka vulën origjinale të paprekur. Nëse produkti juaj nuk është hapur, ai mund të kthehet për cfaredo lloj arsye. Ne pranojmë kthime të bëra brënda 30 ditëve nga data e blerjes tuaj. Ju do të merrni një kthim të plotë të shumës së blerjes totale, minus ndonjë tarife transporti dhe trajtimi që mund të ketë kushtuar dhe 5,00 $ si tarifë të kthimit.

 

A ofroni ulje në porosi të medhaja?

Sigurisht qe e bëjmë. Ne ofrojmë zbritje të konsiderueshme për blerje me shumice qoftë për qëllime rishitjeje apo për organizata të ndryshme. Vetëm na dërgoni një email në sales@super-growth.com dhe na tregoni se per çfarë jeni të interesuar.

Nëqoftë se këshilloja shitjen e produkteve tuaja, ju do i transportonit për klientët e mi?

Po, ne kemi program transporti. Ju lutemi të na kontaktoni direkt dhe na thoni në cilin shtet jeni dhe si keni ndërmend për të shitur këto produkte.

 

 

DESHMI


Faleminderit individëve më poshtë për kohën që shpenzuan për të na dërguar me email dëshmitë e tyre personale, ne jemi të lumtur që keni përjetuar rezultate kaq të mëdha me ndihmen e prodhimeve tona!

Unë jam 22 vjeç dhe kam pasur probleme të mëdha me gjatësinë time sepse jam sportist kështu që
të gjithë njerëzit prisnin nga unë nje trup të gjatë dhe të mirë. Kam provuar shumë produkte për të marrë më shumë gjatësi, por ishin para të humbura. Kur bleva super-growth për 4 muaj kam qenë shumë skeptik dhe thoja me vete se ky do ishte produkti i fundit që do bleja. Kështu që përdorja Super-Growth për 4
muaj dhe nuk po kontrolloja gjatësinë time, kur një ditë u shokova kur vura re që isha më i gjatë nga një shoku im i klases! Mata gjatesine time dhe isha rreth 3 inç me i gjate!! Isha 5’5 dhe tani jam 5’8! Dhe dua të rritem më shumë!! Faleminderit për Super-Growth !!!

Alexander, 22 vjeç, Çeki

 

Pershendetje. Unë jam Adiku nga Malajzia ..
Thjesht doja të ndaja përvojën time nga përdorimi i produktit tuaj .. jam 164.5cm .. I shkurtër në
krahasim me vëllezërit e motrat time .. Nuk kisha besim në vetvete aspak. .. Me vonë kisha filluar të bëj një hulumtim mbi rritjen e gjatësisë .. shumë njerëz më thonin se ishte e pamundur te zgjatesha në moshën time kshuqë isha gati që të hiqja dorë nga kjo, deri sa gjeta faqen tuaj te internetit dhe vendosa për ta provuar një herë.. Bleva 6 muaj furnizimi te Super- Growth dhe në 2 muajt e parë kisha filluar të shqetësohem
sepse spo shikoja asnjë përmirësim .. kështu që dhe fillova të besoj se produkti juaj nuk funksiononte për mua kur pas tre muajsh fillova të ndihem shumë më ndryshe.. Fillova të zgjatem ..shyqyr Zotit që e mbajtet fjalen.. Kohët e fundit u mata dhe çuditërisht gjatësia ime aktuale është 169cm .. u zgjata 5cm .. faleminderit .. Do të vazhdoj te përdor produktin tuaj derisa të
arrij gjatësinë që dua .. Faleminderit edhe njëherë që ripërcaktova përvojën time.
Adik, Malajzi.

Pershendetje,
Kjo nuk është një pyetje.
Në vënd të kësaj unë do të doja të them se si unë jam habitur në lidhje me përfitimet tuaja nga produkti juaj.
Kam përdorur super-Growth-in vetëm për 6 muaj, dhe tashmë kam parë rezultate! Mund të them se kam qenë skeptik para se te filloj të përdori produktin sepse jam 22 vjeç dhe në fakt nuk kisha asnjë shpresë të madhe për të marrë më gjatësi. Kur fillova të përdor Super-Growth gjatësia ime ishte 1.85 në oren 10 të mëngjesit. Kur u mata pas 6 muajve për pasaportën time isha 1,92 cm në 10 të mëngjesit. Dhe gruaja ime thotë qe kam një qendrim më të mirë. Rastësi? Sma merr mendja! Kam qënë gjithmonë 1.85 cm cdo mëngjes për sa e mbaj mënd veten! (Isha matur shumë herë para ndeshjeve të boksit) Tani besoj plotësisht produktin tuaj dhe po pres rezultatet te ardhshme!
Faleminderit
Luka
SUEDI

Isha 5’5 kur kam filluar duke përdorur Super-Growth dhe tani jam jam 5’7! jam zgjatur rreth 2 inç në më pak se 2 muaj duke përdorur Super-Growth! Super-growth vërtetë punon thjesht dhe natyrshëm, pa përdorimin e ndonjë kimike ose ilaci. E di që do rritem më shumë në të ardhmen nëse vazhdoj të përdori Super -Growth.
Respekte
Aloysius Sim Jaladri, Mosha: 26 Singapor

 

Faleminderit Super-Growth që më ndihmove të zgjatem. Po përdor vetëm 1 muaj super-Growth-in dhe për 1 muaj jam zgjatur 3cm. Jo vetëm që produkti ka ndihmuar në zhvillimin tim por gjithashtu ka përmbushur të gjitha përmiresimet që ka premtuar.
Edgard Fiorenza, Mosha: 21 France

Unë jam mbi 30, kështu që kam qenë mjaft skeptik në lidhje me Super-Growth, se mendoja që nuk kisha shumë shanc të zgjatesha. Megjithatë, pas dy muajsh nga përdorimi i Super-Growth , unë kam zgjatje prej një inçi! Tashme unë e di se ajo punon, dhe më jep besimin për të vazhduar, duke ditur se mund të arrij rezultate edhe më të mira. Super-Growth është i lehtë për tu aplikuar, diskret, pa dhimbje dhe pa diskutim shumë më efektiv se alternativat e tij. Faleminderit!
Boris Ivanov, Mosha: 35 Moskë, Rusi

Përshëndetje për ju nga NewYork. Kjo është dëshmia ime.
Po shkruaj nga Manhatani , NY. Unë luaj basketboll ne nje kolegj privat. Doja të them të gjithë atyre që jane të interesuar për të marrë gjatësi se Super-Growth bën punë. Do I ndihmojë të gjithe të rriten disa centimetra. Ju faleminderit për ndihmën tuaj.
Bill Beckford, Mosha: 20 NewYork

Unë jam 17 vjeç dhe isha i gjatë 1.50 m … rreth para 2 muajve (edhe pa e vërejtur!) u bera 1.57m! Ua! Kjo është shume! Edhe shoket e mi ngelen të habitur! Shoke që ishin më shtatlartë se mua tani janë pothuajse njelloj me mua, kurse të tjerët janë më të shkurter! Kurrë nuk mund të imagjinoja që mund të zgjatesha aq shumë.
Katarina Karneiro, Mosha: 17 Fortaleza, Brazilian

Gjëja më e mirë rreth Super-Growth është se bën “ëndrren time per tu zgjatur” te vërtete. Unë u zgjata 3 inç në 6 muaj. Më mësovi një mësim shumë të mirë : që duhet të mbajnë gjithmonë ëndrrat tona të gjalla dhe të gjejmë mënyrën për ti realizuar ato.
Ed Barry, Mosha: 19 CA, USA

Mirdita, emri im është Gulshan, jam nga India dhe jam shume i lumtur për rezultatet e këtij prdukti.
Kam qënë rreth 5’7 dhe tani në më pak se 3 muaj jam 5 cm më shtatlartë.
Faleminderit për ndihmën tuaj, dhe keni një shërbim të shkëlqyer të konsumatorëve. Unë i thashë shokëve të mi per produktet tuaja këtu në Delhi dhe ata janë duke pritur me padurim për të porositur.

Gulshan K., Mosha: 24 New Delhi, Indi


Unë kisha blerë produktin tuaj nja dy vjet më parë kur isha 18 (nuk isha zgjatur fare për 3
vjet në ate kohe pikë). Ka qenë gjithmonë ëndrra ime të jem një modele, por nuk kualifikohesha për shkak të gjatësisë time. Përdora Super-Growth për 6 muaj dhe shkova nga 5’3 “në 5’6”! Po kontrolloja faqen tuaj përsëri qe mbase te zgjatem ndoshta 3 inçe dhe ëndrra ime të realizohet. Faleminderit Super-Growth!
Sindhu M., Mosha: 21 Bangalore, Karnataka, Indi,

Unë jam mbi 22 kështu që tashmë kam kaluar pubertetin dhe besohet se nuk kam asnjë shans
të zgjatem. Para se të përdorja Super-Growth isha 164 inç, por u zgjata dhe tani jam 166 pas nje përdorimi prej 4 muajve.urraaaaa.. E mahnitshme …….. shokët e mi dhe familja u habiten! Gjëja më e mire e
Super-Growth është që ta realizon ëndrren.Faleminderit>>>>> Super-Growth
Qabbo, Mosha: 22 Dhaka, Bangladesh

Pershendetje miq, unë doja te thoja vetëm qe ky produkt punon! Isha 16 vjeç kur
bleva super-growth, isha i shokuar për të parë rezultate ne te ardhmen. U zgjata 3.5 inç
brenda gjashtë muajve dhe ende nuk mund ta besoj ktë. Gjithmonë kam menduar se nëse do doja të zgjatesha do me duhej t’i nënshtrohesha ndonjë operacioni ose të marrë ndonjë shtesë te hormonit të rritjes, por kjo nuk duhej me. Pas Super-Growth tani jam 5 “4,5 kur gjashtë muaj më parë
kam qenë vetëm 5 “1. Me pelqen mënyra se si rrobat e mia me përshtaten tashi dhe mënyra qe djemtë më afrohen tani. Jeta ime ka ndryshuar me të vërtetë falë super-growth. E rekomandoj këtë produkt për të këdo që ndihet i pasigurt ose i pakënaqur me gjatësinë e tij. JU MUNDENI TE BENI DICKA PER KETE! Unë patjetër do të vazhdoj të përdor super-Growth për t’u bërë edhe më shtatlartë dhe më konfident. Faleminderit shumë super-growth që ndryshove jetën time.

Pershendetje super-Growth!

Unë doja vetëm të them nje falenderim të madh për produktin tuaj të mahnitshëm. E kam marrë atë gati 6 muaj më parë dhe natyrisht fillova duke e përdorur atë në çast. Fillimisht kam qenë një burrë rreth 5’7 i gjate
dhe tani në më pak se 6 muaj jam 5’11. 4 inçe në më pak se 6 muaj! Unë nuk mund tju falenderoj
mjaftueshëm dhe do të rekomandoj produktin tuaj ne te tjerë në të ardhmen.
Faleminderit perseri,


Martin / SHBA

Tungjatjeta
Unë e kam realizuar ëndrrën time, u zgjata 3 centimetra vetëm në 1 muaj.
Është me të vërtetë bindëse. Po rrefej në faqen tuaj dhe kam për të blerë prodhimet tuaja sepse jam i kënaqur.
Faleminderit shumë!

Përshëndetje unë jam rritur disa centimetra në muaj tim të parë! .. e mahnitshme! Sa kohë mund të
përdori këtë produkt për të arritur lartësinë time te dëshiruar në mënyrë te sigurt ? Do të doja të rritem dy
inçe akoma. Gjithashtu, është kjo rritje e përhershme?
Faleminderit shumë!
Sheral / SHBA

Unë jam 20, kam përdorur produktin tuaj për
2 muaj e gjysmë dhe u zgjata gati 3 cm. Jam i lumtur me rezultatin.
Faleminderit

Francë

Pershendetje! unë isha vetëm 5ft 1 dhe kam provuar çdo gjë, në fakt arritur të
blej produktin e Super-Growth nga ebay – pasi nuk e dija që ju kishit nje faqe personale tuajen.
Kisha paguar për furnizimin e 6 muajve – por pasi e bleva atë ajo më duket se nuk shitet më nga
ebay.
Megjithatë, ndërsa isha në kërkim për ndonjë link gjeta faqen tuaj. Tani jam 5ft 3 inç – pak për Super-Growth – por e ndjej që mund të vazhdoj akoma edhe më shumë. -Gjithashtu kërkohet ndonjë foto për rekomandimin tim?
Urimet më të mira
Mikel

“…. Unë vetëm doja të them se sa shumë i vlerësoj marrëdhëniet tuaja me konsumatorët dhe komunikimi nga emaili. Është një kënaqësi për të gjetur një kompani që trajton klientët e tij edhe kur shitjet kanë arritur në përfundimin. Vazhdoni punën e mirë!”
Kristin, Irlanda

“Vetëm për të informuar që kam marrë produktin tuaj …. Faleminderit për ndihmën tuaj!”
Amelia, Gjermani

“.. Unë jam shumë i kënaqur me produktin dhe me të vërtetë i impresionuar me shpejtësinë në të cilën e dorëzoni.”
Sofje, Singapor

“Unë jam shumë i lumtur me produktin dhe shumë i lumtur sa si aai arriti. Faleminderit.”
Lusi, Bridgend-Angli

Super-Rritja ka funksionuar shumë mirë për motrën time. Ne vitet e saj të adoleshencës ajo nuk ishte konfidente aspak dhe kishte imazh negativ per trupin e saj. Pas përdorimit Super-Growth për rreth 4 muajsh ajo u rrit rreth tre inçe. Unë kam vënë re një ndryshim te madh në nivelin e vetebesimit të saj dhe ajo është përmirësuar shumë. Ne ishim shumë skeptikë për ta filluar produktin duke marrë parasysh çmimin, porja vlen. Unë jam 16 dhe shpresoj të arrij rezultate të ngjashme sepse besoj qe zgjatja, edhe pse kjo duket qesharake, mund të ndikojë në vetebesimin tend dhe shikimin tuaj për jetën.

– Marie
mosha: 16
Australi

Dëshmia ime:
Që kur mbaj mënd veten, kam qenë gjithmonë më e shkurtër se sa moshatarët e mi. Kam qenë
gjithmonë me shpresë se një ditë, natyrshëm, do të zgjatesha ndopak. Gjë që kurrë nuk
ndodhi, dhe kështu që provova jashtezakonisht shume produkte per tu zgjatur. Pas shumë lekëve të derdhura kot, me mbaroi durimi kur një mik i imi më tha per “Super-Growth”. Me që unë isha shumë e dëshpëruar thashë se nuk humbisja gjë po ta provonja edhe një produkt tjetër. Porosita nje shishe 6-mujorshe dhe u habita kur pashë që produkti bëri pikërisht atë që premtonte! Tre muajt e parë isha skeptike,
sepse pashë ndryshim të vogël, por pas 6 muajsh, shkova nga të qenit 5’1 tek 5’3 1/2! Jam një vajzë 19 vjeçare dhe u mahnita shumë nga rezultatet e këtij produkti. Shpresoj ta kisha provuar këtë me perpara që të ruaja shumë kohë dhe para! Provojeni edhe ju!
Yasmin, USA

 

POROSIA

Jemi shumë të sigurt që do të jeni plotësisht të kënaqur me produktin tonë të mrekullueshem, e te natyrshem te Super-Growth Height Enhancer.

2 Muaj Furnizimi te
Super-Growth

  $ 139 USD

20 $

supergrowth-1-1

Transporti
Broshura e rritjes të gjatësisë falas

 ORDER NOW 

4 Muaj Furnizimi

te Super-Growth

super-growth4

$ 279 USD
Pa kostos transporti

Broshura e rritjes të gjatësise falas

ORDER NOW

6 Muaj Furnizimi

te Super-Growth

Grow Taller Products

Grow Taller Products

(Mix Më i fuqishem)
$ 419 USD
Transport Ekspres pa pagesë

Broshura e rritjes te gjatësisë falas

ORDER NOW

12 Muaj Furnizimit te
Super-Growth
(Rritja max.)

Super-Growth Spray

Super-Growth Spray

Rritja Maksimale
(Miksi me i fuqishëm)
$ 779 USD
Transport Ekspres
Broshura e rritjes të gjatësisë falas
NJE vit mbështetje per Grow Taller falas

ORDER NOW

Si mund të porosis pa kartë krediti?

Ne gjithashtu pranojmë transfertet e lekeve me Western Union një metodë e pagese për porositë ndërkombëtare. Nëse keni ndonjë pyetje rreth kryerjes te porosive ndërkombëtare, dërgoni një email tek: supergrowth@super-growth.com

Për transferimin e shpejtë të parave nga Western Union ju lutemi na dergoni e-mail:
sales@super-growth.com

Kjo metodë e pagesës është e thjeshtë dhe lejon përpunimin e shpejtë dhe dërgimin e porosive tuaja.

Detajet mbi lokacionet ekzistuese janë në dispozicion në www.westernunion.com

Kam dërguar para nga Western Union, sa shpejt mund të marr produktin?
Pagesat nga Western Union konfirmohen brenda 24 orëve. Porosia juaj do të kreditohet sa më shpejt të pranohet konfirmimi i pagesës tuaj.

CCNOW pranon transaksionet nga të gjitha kartat kredite . CCNOW vepron si shitës me pakicë i autorizuar te drejt per drejt. Cdo llogari e kartës te kreditit tuaj do të listojë CCNOW për të gjitha transaksionet. CCNOW ofron serverat e cilësisë më të lartë të sigurise të gjitha informacionet tuaja personale. Ju jeni të mbrojtur. Edhe Super-Rritja Inc nuk do të ketë akses në informacionin e kartës tuaj te kreditit!


 • Cfarë karta krediti pranohen?

CCNOW pranon PayPal, Visa, MasterCard, Discover / Novus, dhe të Kartave American Express. Kjo përfshin kartat që janë derivativë të këtyre sic janë kartat e Visa check dhe kartat e debitit , MasterCard “MasterMoney” e etj.

Sigurimi i cilësisë:

 • Çdo shishe e formulës te Super-Growth © është e paketuar me përbërësit e cilësisë më të lartë. Formula e Super-Growth është e garantuar ne mënyrë te jashtëzakonshme për freskinë , pastërtinë dhe potencën etiketimit.
 • Të gjitha informacionet në lidhje me porosite mbahen rreptësisht konfidenciale dhe kurrë nuk do të shiten ose të vendosen në listat e postimeve.
 • Të gjitha urdhërat e produktit janë të paketuara në mënyrë diskrete, të përpunuara, dhe transportohen brenda një ditë pune.

 

Vëndet e transportimit (Klikoni mbi foto per ta zmadhuar)
Në listën më poshtë ju do të gjeni një listë të vendeve që ne transportojmë .

 

KONTAKTΙ

Per te na kontaktuar
Ka shumë mënyra për të ardhur në kontakt me ne kështu që ju lutemi mos hezitoni të na dergoni email, të na telefononi, të na dergoni faks, apo ndermjet postës. Ne jemi këtu për të ndihmuar!

Email
Për pyetje të lidhura me produktin –
Bëj një pyetje në supergrowth@super-growth.com
sales@super-growth.com

Statusi i porosive dhe Pyetje per kthimet
(Mon-Fri 9-5 EST; e premte 9-4 EST)
service@super-growth.com

Për pyetje-linke (SHËNIM: Pyetje që dërgohen në ndonjë adresë tjetër e emeilit nuk do të përgjigjen as do bëhet ndo nje veprim tjeter)
links@super-growth.com

Për pyetje të përgjithshme –
service@super-growth.com

 

www.super-growth.com

 

28 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.