“Kasva Pidemmäksi Nostamalla Omaa Luonnonkasvuasi”

GROW TALLER SAFE WAY

Voimakkain Tapa Kasvaa Pidemmäksi Luonnollisesti!

Kuvittele ottavasi haltuusi oma elämäsi ja pituusi. Miten hyvältä se tuntuisi nähdä pitkä, seksikäs heijastus peilistä ja että tiedät näyttäväsi upealta. Ota hetki ja mieti, miten ystäväsi ja rakkaasi suhtautuisivat jos kävelisit huoneeseen näyttäen pitkältä ja upealta ja täynnä uutta itseluottamusta. Meidän tyytyväiset asiakkaat eivät täydy kuvitella, sillä Super-Growth on auttanut heitä ohjaamaan ja kasvamaan pidemmäksi. Lue heidän tarinat ja huomaa miten Super-Growth on muuttanut heidän elämäänsä ja auttanut heitä tulemaan henkilöksi, jota he ovat aina haluneet.

Super-Growth Pituutta Lisäävä Luonnollinen Tuote

NÄE TULOKSET MUUTAMASSA LYHYEESSÄ KUUKAUDESSA!

Super-Growth

Super-Growth

Suotuisia vaikutuksia:

 

  • Lisää Pituutta
  • Lisää Energiaa
  • Parantaa Luonnollista Pituudenkasvua

 

Maailmanlaajuisesti, urheilijat, mallit, koripallopelaajat, kehonrakentajat ja monet yksilöt ostavat Super-Growth tuotetta saadakseen lisää pituudenkasvua ja kehon joustavuutta. Super-Growth edistää luonnollista pituudenkasvua parantamalla sinun HGH tasoa ja uudelleenrakentamalla rustojasi, levyjäsi ja luitasi. Super-Growth Pituuden Tehostaja auttaa kehoasi kasvamaan pidemmäksi nopeammin ja parantaa yleistä ryhtiäsi.

 

Syy miksi monet ihmiset epäonnistuvat kasvamaan pidemmäksi on, koska heillä ei ole luonnontieteellistä tapaa kasvattaa heidän kasvuhormonin tasoa. Kasvuhormoni on tärkein tekijä luidenkasvun ohjaamisessa koska se on ainoa hormooni, joka stimuloi rustosolujen kasvua luidenpäissä. (Joka on yskin vastuussa pystysuoran luidenkasvusta). Super-Growth hoidot auttavat sinua parantamaan sinun yleistä ryhtiäsi ja kasvua.

 

Super-Growth Pituuden Tehostin on turvallinen, vaikuttava, tehokas, kätevä, kustannustehokas, uusi mullistava teknologia pituudenkasvun  tuotteet läpikäynyt intensiiviset tutkijat ja kehitys loivat ja testattu joukko luonnontieteellijöistä.

 

Sinun tarvitsee:

       Ei liikuntaa , Ei leikkausta, Ei injektiota, Ei kivuliasta venyttelyä, Ei kivuliaita pohjallisia kenkiä.

Super-Growth Inc. Tarjoaa turvalliset onlinepalvelut ja on ajan tasalla luidenkasvun hoidoista auttaakseen sinua kasvamaan pidemmäksi ja nopeammin uudelleenrakentamalla luitasi ja tehostamalla luonnollista pituudenkasvua. Ensimmäisen kuukauden aikana alat huomaamaan muutoksia kuten ryhdin parannusta ja pituuden parannusta. Lue lisää….

 

Lue Mitä Meidän Tyytyväiset asiakkaat Ovat Mieltä.

“  Olen kasvanut 3 senttimetriä vain yhden kuukauden tuotteen käyttämisen jälkeen. Minä en usko, että pystyn edelleen kasvamaan ! Kiitos.

William Glover, ikä : 25  Australia         Lisää mielipiteitä….

 

“Olen käyttänyt tuotetta Toukokuun lopusta asti ja on ollut mahtavaa. Minä olin vain 163 cm mutta nyt olen 170 cm ja toivottavasti Super-Growth auttaa minua kasvamaan lisää pituutta.

Shawn Brown, ikä: 23 THE USA

 

Kasvoin 8 cm siitä lähtien kun ostin Super-Growthin 8 kuukautta sitten. Minä en ole koskaan itseäni tuntenut niin itsevarmalta kuin ennen. On mahtavaa miten muutama tuuma parantaa itseluottamusta.

Darren Wong, ikä : 20 Singapore

 

Noin kolme ja puoli kuukautta sitten yritin käyttää tuotettanne ja en uskonut, että se auttaisi minua. Mutta sitten se alkoi, kuukauden jälkeen huomasin, että aloin kasvaa nopeasti. Ennen kuin käytin tätä olin noin 1.76m ja kolmen kuukauden jälkeen olin noin 1.82m, joten kiitos! En todellakaan uskonut, että tämä toimisi niin hyvin. Kiitos Super-Growth yritykselle olette tehneet elämästäni täysin erilaisen. Nyt minä saan kaikki katseet kaikissa paikoissa mihin menen, on mukavaa nähdä ihmisten n’kevän ja huomaavan minut erilaisena kuin ennen. Kiitos vielä kerran.

Justin Wood, ikä : 19 , The  USA

 

TIEDOT   (INFO)

SUPER-GROWTH PITUUDEN LISÄÄJÄ ON ENSIMMÄINEN HYVÄKSYTTY LUONNOLLINEN PITUUDEN PARANTAJA.

 

Onko korkeuden kasvu/ Pituuden kasvu mahdollista?

 

Kyllä se on mahdollista lisätä pituutta! Jos haluat kasvaa pidemmäksi, tunnet itsesi masentuneeksi tai jos sinulla on tunteellisia ongelmia liittyen kasvun viivästymiseen, uraan, lyhyen pituukseen ja ryhdin kehitykseen, nyt on ratkaisu lisätä sinun pituuttasi.

 

Tiesitkö että: Pystyt käsittelemään kasvuasi riippumatta genetiikasta tai siitä mitä toiset sanovat.

 

SG Inc. on luonut ensimmäisen pituudenkasvuun vaikuttavan tuotteen.

“Super-Growth pituuden lisääjä on ensimmäinen ja vaikuttavin pituutta lisäävä täydennys auttamaan luonnollista pituudenkasvuasi ja lisää sinun luonnollista kasvukykyjä” Super-Growth pituuden lisääjä on todistettu vaikuttavasti tavaksi lisäämään aikuisen pituutta pituudenkasvun jälkeen.

 

Miten Ihmisen Pituuden Lisäys tapahtuu?

 

Meidän kehomme pituuden lisäys on todella monimutkainen kone. Meillä on monta järjestelmää, jotka käsittelevät meidän toimintojamme.Yksi järjestelmistä on pituutta lisäävä meidän “rauhasjärjestelmä” tai endokriiniset järjestelmät. Pieni aivolisäkkeemme on jakautunut kahteen osaan: etulohkoon ja takalohkoon. Etulohkomme säätelee kilpirauhasen toimintaa, adrenaliinia ja sukuelimiä. Etulohkomme tuottaa kasvuhormonia, joka stimuloi luidenkasvua ja kehomme kudoksia ja toimii roolina kehomme ravinteiden ja mineraalien käsittelyssä.

 

Kasvuhormoni (KH) tai somatotropiini (STH) on hormooni, joka stimuloi pituudenkasvua ja solujen uudelleentuottamista ihmisissä ja muissa eläimissä. Se on 191-aminohappo, yksiketjuinen

polypeptidi hormooni, joka on  syntetisoitu, varastoitu ja lukittu somatotropiini soluista sisällä sivusuunnassa aivolisäkkeen etulohkossa.

Pituuden lisäys ihmisessä paras tunnettu vaikutus elimistössä on KH toiminta ja näyttää siltä, että sitä stimuloi kaksi mekanismia. KH stimuloi suoraan kondrosyyteissä rustoissa jakautumiseen ja monikertaistumiseen.  Nämä ovat tärkeimpien pitkien luiden(kädet, jalat, numerot) solujen kasvun päätteitä (käpylisäkkeet).

 

KH stimuloi myös insuliinin kaltaisen kasvutekijän 1(IKK1) tuottamisen, hormoni homologinen proinsulin.

Maksa on tärkeä kohde-elin KH prosessissa, ja on pääasiallinen sivusto IKK-1 tuotantoa. IKK-1 on kasvua edistävä vaikutus  monenlaisissa kudoksissa. Muut IKK-1 tuotetaan kohdekudoksien sisällä, tehden siitä molemmat endokriinisen ja autokriinisen/parakriinisen hormoonin. IKK-1 sisältää myös stimuloitavan vaikutuksen osteoblastien ja chondrocyten toimintaan, jotta se edistäisi luuston kasvua.

 

Super-Growth lisää sinun luonnollista kasvua parantamalla sinun HGH tasoa ja uudelleenrakentamalla rustoja,levyjä ja luita. Super-Growth Pituuden Lisääjä on tehty auttamaan kehosi kasvamaan pidemmäksi paljon nopeammin ja myös parantaa yleistä ryhtiäsi. Kuukauden aikana alat huomaamaan muutoksia, kuten yleisen ryhdin ja pituuden parantumisella.

 

Meidän tehtävämme:

  • Tarjoamme mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita asiakkaillemme..
  • Me vakuutamme asiakkaillemme, että meidän materiaalit ja ainekset ovat täsmälleen samanlaisia kuten on sanottu.
  • Asiakkaamme saavat henkilökohtaista hoitoa ja huomiota nimenomaan tarpeisiinsa.
  • Tarjoamme maksutonta konsultaatiota kokeneimmilta lähteistä, joita meillä on Tarjolla.
  • Olemme luovia ja kehitämme omia muotoiluja, joita ei saa mistään muualta.
  • Teemme kattavia tuoteprofiileja, mukaan lukien opintoja ja vertaisarvioituja tiivistelmiä erilaisista tuotteista.

S-G Inc. on omistettu erinomaisuuteen. Me olemme pareja asiakkaillemme esittääkseen vaikuttavimman, uusimman tavan ravitsemuksellisesti muotoiluja käytettävissä kaikkialla maailmassa. Me olemme myös olleet menestyneitä tehdessämme asiakkaamme kannatettaviksi ja vaikuttavimmmiksi markkinoilla, jossa yrityksemme on kasvanut yli 600% kolmen vuoden aikana. SG Inc. jatkaa omistautumistaan laatuun ja innovaation puolesta asiakkaillemme.

 

Jotta voimme menestyä nykyisen markkinoiden taloudessa; yksi tarvitsee tehokkaita tuotteita, jotka todella tekevät eron lopussa käyttäjän elämässä. Se tarkoittaa, että tarjoamalla tuotteita, joita on testattu paljon korkeasti puhtautta varten, mutta myös tuotteita, jotka omistavat oikeita määriä ja ominaisuuksia jotta siitä tulisi mahdollisimman vaikuttava käyttöön.

 

Meidän pahentava kokemus plus reaaliaikainen testaus auttaa viimeistelemään tuotteita joilla on tehosteellisia arvoja. Me selvästi ymmärrämme tärkeyden tarjota vaikuttavimman yhdistelmän yhdisteistä, jotka saavat asiakkaat tyytyväisiksi ja uudelleentilamaan tuotteen nykyisessä erittäin korkeassa kilpailevassa ympäristössä.

USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET  (FAQ)

 

Me olemme etsineet pitkään ja kovasti löytääkseen luonnollista korjausta, joka ei vain lisää pituutta ja olosuhteita, mutta joka on myös vaikuttava ja ammattilaisesti tuotettu.

 

Toimiiko se oikeasti?

 

Super-Growth ©  resepti on ollut erittäin vaikuttava tuote korkealla onnistumisprosentilla. Me saamme äärimmäisen paljon uudelleentilauksia tuotteesta, joka osoittaa että asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteeseen. Totta puhuen sitä on myyty kirjaimellisesti tuhansille asiakkaille käytännöllisesti katsottuen jokaiseen eri maahan ympäri maailmaa!

 

Kuinka kauan tuote on ollut markkinoilla?

 

Meidän kehittynyt Super-Growth tuote luotiin intensiivistä tutkimuksesta, korkealla onnistumisella, jo yli kymmenen vuoden ajan. SG. Inc. Labs., löydät laadukkaimman luonnollisen lääkkeen pituudellesi, joka on ammattilaisesti muotoiltu terapeuttisiin annoksiin, jonka loi johtavat ammattilaiset tutkijat.

 

Mitä Super-Growth ©  oikeastaan hoitaa?

 

Super-Growth ©  on todistettu, vaikuttava, 100% turvallinen ja luonnon terveellinen yrttilisäys, joka lisää aineenvaihduntaa, parantaa maksan ja ruoansulatuksen toimintaa ja auttaa sinua kasvamaan pidemmäksi ilman minkäänlaista haittoja terveydellesi. Super-Growth Pituuden Lisääjällä voit turvallisesti ja luonnollisesti kasvaa pidemmäksi sekä nopeammin ilman mitään sivuvaikutuksia.

 

 

Onko Super-Growth ©  hyväksytty elintarvike- ja lääkevirastosta (FDA)?

FDA valvoo kaikkia elintarvike- ja lääketuotteita. Koska Super-Growth on yrttilisäys, se ei kuuluu FDA:n alueelle.Me vakuutamme silti, että se ei vähennä mitenkään tuotteen laatua tai tehoa. Me olemme saavuttaneet valtavasti myönteisiä vastauksia käyttäjiltämme.

 

Mikä on paras aika käyttää Super-Growthia ©?

 

Käytä Super-Growthia 10-20 minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

 

Miten säilytän tuotetta oikein?

 

Paras paikka on viileässä (ei kylmässä) pimeässä auringonsäteestä poispäin esimerkiksi astiakaapissa tai komerossa. Tuotetta ei tarvitse pitää kylmässä.

 

 

Milloin parannus alkaa näkymään?

 

Tämä vaihtelee henkilöstä toiseen, mutta keskimäärin useimmat ihmiset näkevät ensimmäiset parannukset 4 viikon kuluessa, kun taas toisilla se voi kestää hieman kauemmin. Tulokset tulevat vaiheittain. Säännöllinen käyttö näyttää pituudenlisäämisen, parantuneen tunteen ja lisääntyneen energiatason. Super-Growth Ratkaisulla on ollut todella korkea onnistumisprosentti ja se on ollut erittäin vaikuttava. Meidän uudelleentilausprosentti tuotteeseen on ollut äärimmäisen korkea, ja asiakkaat ovat lähettäneet meille myönteisiä palautteita vuosien ajan.

 

Miten kauan minun pitäisi käyttää Super-Growthia ©  ja miksi?

 

Nopeampaan ja dramaattisempaan tuloksia varten me suosittelemme, että aloitat käyttää Super-Growthia säännöllisesti. Säännöllinen käyttö näyttää pituudenlisäämisen, parantuneen tunteen ja lisääntyneen energiatason 1 – 6 kuukauden aikana.

 

Sisältääkö Super-Growth ©  yhtään sivuvaikutuksia?

 

Ei, Super-Growth Pituuden Lisääjällä © ei ole yhtään sivuvaikutuksia ja se on 100% luonnollinen ja yrttinen. Super-Growth Pituuden Lisääjän © aineksilla on korkea turvallisuusprofiili ja se on yleisesti erittäin hyvin siedetty ilman sivuvaikutuksia.

 

Kuinka kauan yksi pullo kestää?

 

Jokainen pullo kestää noin 2 kuukautta jos käytät tuotetta joka toinen päivä. Jokainen pullo sisältää 30 ml tai 2 kuukauden arvoista käyttöä.

 

Voiko lapsi käyttää turvallisesti Super-Growth Pituuden Lisääjää © ?

 

Super-Growth Pituuden Lisääjää © voi käyttää lapset, jotka ovat 9-vuotiaasta ylöspäin. Me suosittelemme konsultoimista lääkäriltä tai ensihoidon asiantuntijalta kysymyksiä koskien lapsen pituudesta, painosta ja iän ehdotuksista.

 

Onko tuotteessa yhtään sivuvaikutuksia?

 

Super-Growth Pituuden Lisääjä on luonnollinen ja huippulaadullinen tuote, joka on turvallinen ja vaikuttava. Tuotteeseen ei ole liittynyt negatiivisia sivuvaikutuksia.

 

Toimitattetko maahamme?

 

Me toimitamme maailmanlaajuisesti. Me olemme erittäin iloisia saadaksemme asiakkaita ympäri maailmaa ja me toimitamme jokaiseen maahan.

 

Miten pystyn palauttamaan tuotteen? Voinko tehdä sen?

 

Tuotteen luonteen takia me hyväksymme vain palautetut tuotteet, joita ei ole vielä avattu ja joissa on alkuperäiset tiivisteet ehjänä. Jos tuotteenne ei ole avattu se voidaan palauttaa mistä tahansa syystä. Me hyväksymme kaikki palautettavakelpoisia tuotteita 30 päivän aikana ostopäivästä. Sinä saat täyden palautuksen ostosummasta, jos toimitus ja käsittely maksuja ei lasketa, joista veloitetaan $5.00 takaisinkäsittely maksuissa.

 

Annatteko paljousalennuksia?

 

Me todellakin annetaan. Tarjoamme huomattavia alennuksia irtotavara ostoille joko jälleenmyynnin tarjoituksille tai eri järjestöjen tarkoituksiin. Lähetä meille vain sähköpostia sales@super-growth.com ja anna meidän tietää miten olet kiinnostunut.

 

Minä harkitsisin tuotteitenne myymistä, toimitatteko tuotteet asiakkaillemme?

 

Kyllä, meillä on sellainen toimitus ohjelma. Ole kiltti ja pidä meihin yhteyttä suoraan, ja anna meidän tietää missä valtiossa asut ja miten aiot suunnitella tuotteiden myymistä.

 

MIELIPITEITÄ

Super-Growth Oil

Grow Taller Oil

 

Kiitos henkilöille, jotka ovat käyttäneet aikaa lähettää sähköpostia omista mielipiteistä, me olemme

                              iloisia saavutuksistanne tuotteestamme!

 

Olen 22-vuotias ja minulla oli suuria ongelmia pituuteni kanssa, koska olin urheilija ja kaikki olettivat minun olevan pitkä ja hyvä keholta. Minä olen käyttänyt monta tuotetta kasvatakseen pituutta mutta se oli rahantuhlausta. Kun ostin Super-Growth tuotteen 4 kuukautta sitten olin erittäin skeptinen ja sanoin itselleni, että tämä saa olla viimeinen tuote, jonka ostan. Joten käytin Super-Growth tuotetta 4 kuukautta ja enkä ohjannut pituuttani, mutta sitten eräänä päivänä olin hämmästynyt kun huomasin miten olin pitempi kuin luokkakaverini! Minä ohjasin pituuttani ja olin noin 8 senttiä pitempi!!!!!! Minä olin 165 cm pitkä ja nyt olen 173 cm pitkä!!! Ja haluan kasvaa lisää!!!! Kiitos Super-Growth!!!!!!!!

 

Alexander ,22 vuotta,Tsekki

 

Hei.. Olen adik Malaysiasta…

Minä vain haluan jakaa kokemuksiani tuottteesta… Olen 164.5cm.. Olen lyhyt verrattuna sisaruuksiini.. minulla ei ole itseluottamusta… Sitten aloin tutkimaan miten saada lisää pituutta… monet ihmiset sanoivat sen olleen mahdottomaksi lisätä pituutta ikääkseni… Olin lähellä luovuttamassa.. kunnes löysin sivunne ja aloin uskomaan että tuotteenne ei toimi minulle… kolmannen kuukauden jälkeen tunsin hyvin erilaiselta… minä aloin saamaan lisää pituutta.. kiitos Jumalalle.. Te pidätte lupauksenne.. vähän aikaan sitten tein mittauksen… yllättäen minun pituus oli 169cm… noussut 5 cm… kiitos.. minä käytän tuotettanne kunnes saavutan haluamani pituuden.. kiitos vielä kerran uudelleen kokemuksistani.

Adik,Malaysia.

 

Hei,

Tämä ei ole kysymys.

Mielummin minä haluaisin kertoa miten yllättynyt olen tuotteenne hyödyistä.

Olen käyttänyt Super-Growthia 6 kuukautta, ja olen jo nähnyt tuloksia!

Minun täytyy sanoa miten skeptinen olin ennen kuin aloitin käyttää tuotetta.

Tarkoitan, että olen 22-vuotias vanha ja oikeastaan minulla ei ollut isompia toiveita saada lisää

pituutta.

Aloitin käyttää Super-Growthia kun pituuteni oli 1.85 m, kello 10 aamulla.

Kun aloin mittaamaan 6 kuukauden jälkeen passiani varten olin 1.92 m,  kello 10 aamulla.

Ja minun vaimoni sanoi, että minulla on parempi ryhti.

Yhteensattumaaa? En usko. Olen aina ollut 185 cm aamuisin niin kauan kuin voin muistaa.

(Minut ollaan mitattu moneen kertaan nyrkkeilykilpailut)

Nyt voin täydellisesti luottaa tuotteeseenne ja odotan innolla tulevaisuuden tuloksiin!

Parhain terveisin,

Lucas

RUOTSI

 

 

Minä olin 165 cm pitkä kun aloitin Super-Growthin käytön. Nyt olen 170 cm pitkä! Olen kasvanut noin 5 senttiä alle 2 kuukaudessa käyttämällä  Super-Growthia! Super-Growth todellakin toimii yksinkertaisesti ja luonnollisesti käyttämättä mitään kemikaaleja tai lääkkeitä. Tiedän, että minä kasvan lisää tulevaisuudessa käyttämällä Super-Growth tuotetta.

vilpittömästi,

Aloysius Sim Jaladri , Ikä : 26  Singapore

 

 

Kiitos  Super-Growth pituuskasvun auttamisessa. Olen käyttänyt Super-Growth tuotetta kuukauden ajan ja olen kasvanut hämmästyttävästi 3cm. Tuote ei vain auttanut minua pituuden kehityksessä, mutta myös toteutti kaikki hyödyt, jotka se lupasi.

Edgard Fiorenza, Ikä: 21 Ranska

 

Olen yli 30-vuotias, joten olin aika skeptinen Super-Growthista, ajatellen, että minulla ei ollut mahdollista saada yhtään pituutta. Kuitenkin, kahden kuukauden jälkeen tuotteen käyttämisen jälkeen, olen nähnyt 2.5 cm kasvun! Ja tiedän, että se auttaa, antaen minulle itseluottamusta jatkaa, tietäen, että pystyn saavuttamaan parempia tuloksia. Super Growth on helppo käyttää, huomaamaton ja kivuton.Mainittakoon, että  paljon vaikuttavampi kuin vaihtoehtoiset. Kiitos!!

Boris Ivanov, Ikä: 35  Moskova, Venäjä

 

Terve New yorkista. Tämä on mielipiteeni.

Olen kirjoittamassa Manhattanista, NY. Minä pelaan koripalloa paikallisessa yliopistossa. Minä haluaisin kertoa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita päästä pidemmiksi, että Super-Growth toimii. Se auttaa jokaista kasvamaan senttejä lisää. Kiitos avustanne.

Bill Beckford, Ikä: 20  New York

 

 

Olen 17-vuotias vanha ja olin 1.50m pitkä.. noin 2 kuukautta on mennyt (ilman huomaamatta!)ja olen kasvanut 1.57m! Wow!Se on paljon! Jopa minun kaverini olivat hämmästyneitä! Kaverit, jotka olivat pitempiä kuin minä ovat nykyään samaa pituutta, muut ovat lyhyempiä! En olisi koskaan kykenyt kuvitella, että kasvaisisin niin paljon. Catarina Carneiro, Ikä: 17 Fortaleza,  Brazilian

 

 

Paras asia Super-Growthissa on, että se tekee minun “pitkästä unelmasta” totta. Kasvoin noin 8 senttimetriä 6 kuukaudessa. Se opettaa minulle myös hyvän opetuksen: Meidän täytyy aina pitää unelmamme elävänä ja ottaa mahdollisuus toteuttaa ne.

Ed Barry , Ikä : 19  CA, Yhdysvallat

 

 

hei minun nimeni on Gulshan, olen Intisasta ja olen erittäin iloinen tuotteen tuloksista

olin noin 170 cm pitkä ja nyt alle 3 kuukaudessa olen 5 cm pidempi

Kiitos avustanne, teillä on muuten erinomainen asiakaspalvelu. Olen kertonut kavereilleni

tuotteestanne Delhissä ja he ovat innolla odottamassa tilausta.

 

Gulshan K. , Ikä : 24  New Delhi, INTIA

 

Olin ostanut tuotteenne muutama vuosi sitten kun olin 18-vuotias ( En ollut kasvanut 3 vuoteen).

Minulla on ollut aina unelma tulla muotimalliksi, mutta olin pitänyt sen takana pituuteni takia. Käytin Super-Growth tuotetta 6 kuukautta, ja kasvoin 160 cm pitkästä 168 cm!!! Olin vain tarkistamassa teidän sivujanne uusiksi, jos voisin ehkä kasvaa 8 cm lisää, unelmani toteutuisivat. Kiitos Super-Growth!!!

Sindhu  M. , age : 21  Bangalore, KARNATAKA, INTIA

 

Olen jo yli 22-vuotias ja käynyt murrosiän & on luulo, että minulla ei ole mahdollista kasvaa pidemmäksi. Ennen kuin käytin Super-Growthia olin noin 164 cm mutta nyt se on lisääntymässä & nyt olen 166 cm 4 kuukauden jälkeen. awwwwwww…….. on hämmästyttävää….. jopa kaverini & perhe oli hämmästyneitä. Paras asia Super-Growthissa on, että se tekee unelmastani totta. Kiitos >>>>>super growth.

Qabbo , age : 22  Dhaka, Bangladesh


Hei kaverit, haluaisin vain sanoa, että tämä tuote toimii! Olin 16-vuotias vanha kun ostin tuotteen. Olin hämmästynyt miten tulokset tulivat. Kasvoin 10 senttimetriä kuudessa kuukaudessa ja en vieläkään usko sitä. Olin aina ajatellut, että jos haluiasin pidemmäksi niin minun pitäisi mennä leikkaukseen tai ottaa kasvuhormonilisäyksiä, mutta se ei ollut valinnassa enään. Super-Growth jälkeen olen noin 164 cm pitkä kun kuusi kuukautta sitten olin vain 155 cm pitkä. Pidän siitä miten vaatteeni sopivat ja miten pojat katsovat minua nyt. Minun elämäni on toten muuttunut kiitos Super-Growth. Minä korkeasti suosittelen tuotetta kaikille, jotka tuntevat itsensä epävarmoina tai surullisina pituudestaan TE PYSTYTTE TEHDÄ ASIALLE JOTAKIN !!! Minä todellakin jatkan Super-Growthin käyttöä tullaakseen pidemmäksi ja itseluotettavemmaksi. Kiitos paljon Super-Growth muuttaakseni elämäni.


 

Hei Pituuden Kasvu Plus!

 

Haluaisin vain sanoa valtavatt kiitokset tuotteestanne. Sain sen

noin 6 kuukautta sitten ja tietenkin aloitin käytön heti. Olin alkuperin 170 cm mies ja alle

6 kuukaudessa olen 180 cm alle 6 kuukaudessa! En edes pysty kiittää tarpeeksi ja suosittelen tuotettanne toisille tulevaisuudessa.

Kiitos taas

Martin / YHDYSVALLAT


Hei

Olen täyttänyt unelmani, olen kasvanut 3 senttimetriä kuukaudessa vain.

On ollut todella vakuuttavaa.

Olen lähellä todistaa sivustonne.

Minun täytyy ostaa tuotettanne ja minä olen tyytyväinen.

Kiitos paljon.


Hei, Olen kasvanut muutaman senttimetrin ensimmäisellä kuukaudella… mahtavaa!!! Kuinka kauan pystyn

käyttämään tuotetta turvallisesti saavutakseni haluamani pituuden?

Haluiaisin kasvaa mielelläni lisää senttimetrejä.

Myös onko kasvu pysyvää?

Kiitos todella paljon.

Sheral/YHDYSVALLAT


Olen 20-vuotias, ja olen käyttänyt tuotetta 2 ½ kuukautta

ja olen kasvanut lähes 3cm sekä olen tyytyväinen tulokseen.

Kiitos

Ranska


Hei, olin vain 155cm pitkä ja olin koittanut kaikkea. Minä onnistuin ostamaan

muutama Super-Growth ebaysta – koska en tiennyt, että omistatte oman sivun.

Olen maksanut 6 kuukauden tavarat – mutta siitä asti kun ostin sen sitä

ei enään myydä ebaysta.

Kuitenkin, linkin etsimisen aikana päädyin sivustollenne.

Olen nyt 160 cm pitkä – Super-Growthin ansiosta – Mutta silti tunnen,

että jatkan kasvamista tästä riippumatta.

PS – Onko kuva vaadittu mielipiteissä?

Paljon terveisiä,

Michael


“…. Haluaisin kertoa miten paljon arvostan asiakassuhteitanne ja sähköposti kommunikointia. On miellyttävää löytää yritys joka hoitaa asiakkaita hyvin myynnin tekemisen jälkeen. Jatkakaa samaa työtä!

CRISTIN, Ireland


” Kerron vain teille, että tuotteenne on saapunut minulle…. Kiitos vielä kerran avustanne!!”

Amelia, Germany


“.. Olen erittäin mieltynyt tuotteesta ja erittäin vakuuttunut toimituksen nopeudesta.”

Sofia, Singapore


” Olen erittäin iloinen tuotteesta ja olin erittäin iloinen siitä, miten nopeasti tuote saapui. Kiitos.”

Lucy, Bridgend -England


Super-Growth toimi todella hyvin siskolleni. Läpi hänen teini-iän hän taisteli huonolla itsetunnolla ja negatiivisesta ruuminkuva ongelmista. Super-Growthin 4 kuukauden käytön jälkeen hän alkoi kasvaa noin 8 senttimeriä. olen huomannut muutoksen hänen itsetuntotasossa ja se on tehnyt hänestä ihan erilaisen. Olimme erittäin skeptisiä aluksi miettien hintaa, mutta se oli sen arvoista. Olen 16 vuotias ja toivon saavuttavani samankaltaisia tuloksia koska vaikka se joskus näyttää pinnalliselta, uskon että pituuden kasvaminen todellakin vaikuttaa itsetuntoon ja ulkonäköösi.

– Marie

ikä: 16

Australia


 

Minun mielipiteeni:

 

Aina kun katson aikaa taaksepäin, olen aina ollut lyhyempi kuin ikäiseni. Aina

toivoin että kasvaisin jonain päivänä luonnollisesti vähän pidemmäksi. Se ei

koskaan tapahtunut, joten käytin lukemattomia erilaisia tuotteita, jotka lupasitvat

lisätä pituutta. Monien rahatuhlauksien jälkeen ja kärsivällisyyden juostessa, yksi kavereistani

kertoi minulle “Super-Growthsta”. Koska olin masentunut ajattelin, että se ei satu yrittäminen.

Tilasin 6 kuukauden tavarat ja olin hämmästynyt miten se teki kaikki mitä lupasi! Kolme ensimmäistä

kuukautta oli skeptistä, koska huomasin vain muutamia muutoksia, mutta 6 kuukauden jälkeen, nousin 155cm pitkästä noin 161 cm! Olen 19 vuotias tyttö ja todella hämmästynyt tuotteen tuloksista.

Toivoisin vain, että olisin käyttänyt tätä tuotetta ennen mitään muita tuotteita. Siten olisin voinut säästää paljon rahaa ja aikaa! Varmista, että sinä käytät tuotetta!

Yasmin, USA

 

Oletko sinä kokenut Super-Growth Pituuden Lisääjän hyötyjä? Jos olet, lähetä meille mielipiteesi

ja me lähetämme sinulle tuotteen josta puhut täysin ilmaiseksi! Olemme innoissamme kuulla sinusta

ja tuloksista, joita olet kokenut, jotta me voimme jakaa onnistumisia muiden asiakkaiden, ammattilaisten

ja potilaiden kanssa. Lähetä meille mielipiteesi sähköpostitse  sales@super-growth.com

 

www.supergrowtheurope.com

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.