EREDMÉNYEK AKÁR NÉHÁNY HÓNAPON BELÜL!

Képzeld el, hogy magad irányítod életed és magasságod! Milyen jó érzés lenne egy magas, szexi egyént látni a tükörben és tudni, hogy nagyszerűen nézel ki. Gondolj bele egy pillanatra, hogy barátaid, szeretteid hogy reagálnának arra, ha egy magas, ragyogó és magabiztos személyiséggel rendelkező emberként sétálnál be a szobába. Elégedett vásárlóinknak nem kell mindezt elképzelniük, a Super-Growth segített nekik átvenni az irányítást a növekedésben. Olvasd el történeteiket, és győződj meg arról, hogy változtatta meg életüket a Super-Growth és segített nekik azzá válni, akik mindig is szerettek volna lenni.

Super-Growth Magasságnövelő Természetes Készitmény

EREDMÉNYEK AKÁR NÉHÁNY HÓNAPON BELÜL!

Super-Growth

Super-Growth

Jótékony hatása van:

 A magasság növelésére
 Az energiaszint növelésére
 A testsúlycsökkenésre, a zsírégetésre és az izmok építésére
 A természetes növekedésre

Világszerte atléták, manökenek, kosárlabda játékosok, testépítők és magánemberek sokasága vásárolja a Super-Growth készítményt a magasság és a test rugalmasságának növelésére. A Super-Growth a HGH szint emelésével és a porcok, porckorongok illetve a csontok regenerálásával serkenti a természetes növekedést. A Super-Growth Magasságnövelő Készítmény segít testének a gyorsabb növekedésben és javítja a testtartást is.

A legtöbb ember azért nem nő magasabbra, mert nem ismerik a tudományos módját annak, hogy hogyan lehet a növekedési hormon szintjét természetes módon emelni . A növekedési hormon a legfontosabb tényező a csontok növekedésében, mert ez az egyedüli hormon, amely a csontok végén lévő porcok sejtjeinek  növekedését serkenti (a csontok függőleges növekedéséért kizárólag a porcok felelősek). A Super-Growth kúra segít a testtartás általános javításában és a magasság növelésében.

A Super-Growth Masasságnövelő Készítmény biztonságos, eredményes, hatékony, kényelmes, költségkímélő, forradalmian új technológiájú magasságnövelő termék, amelyet alapos kutatások, fejlesztések és tudóscsoportok által vezetett tesztek előztek meg.

Nincs szükség testmozgásra, nincs szükség operációra, nincs szükség injekcióra, fájdalmas nyújtásokra, sem gyötrő, kényelmetlen cipőbetétekre

A Super-Growth Inc. az interneten olyan biztonságos, újszerű csontnövekedést serkentő kúrát  kínál, amelytől magasabbra nőlsz, gyorsabban növekedsz, azáltal, hogy a termék csontjaidat regenerálja és természetes növekedésed serkenti. Már az első hónapban tapasztalni fogod a változást, javul a testtartásod és növekszik a magasságod. Olvass tovább…

A SUPER-GROWTH HEIGHT ENHANCER {I don’t translate the name, as it’s the normal way, buti f you wish that it’de translated, the hungarian version is: SZUPER-NÖVEKEDÉSI MAGASSÁGNÖVELŐ} az első hivatalosan elismert természetes magasságnövelő.

 

Valóban lehetséges a magasságnövelés, hogy magasabbra nőhessek?

Van rá lehetőség, hogy Növelje a Magasságát! Ha nagyobbra akar nőni, ha testmérete zavarja Önt, vagy emiatt érzelmi problémái vannak, karrierjében akadályozottnak érzi magát, Alacsony Növésű, vagy testtartási gondjai vannak, most lehetősége adódott, hogy növelje testméretét.

Tudta Ön, hogy: van rá mód, hogy megváltoztassa magasságát, függetlenül genetikai adottságaitól, és attól, hogy mit mondanak mások.

 

S.G. Inc. Megalkotta az első hatékony testmagasságnövelőt.

A Super-Growth testméret növelő az első és leghatékonyabb magasságnövelő étrendkiegészítő, amely természetes segítséget nyújt Önnek, hogy magasabbá váljon és fokozza az Ön természetes növekedési lehetőségeit”

A Super-Growth testméret növelőről bebizonyosodott, hogy hatékony módja a felnőttek testméretének fokozására, miután a növekedési folyamat lezárult. 

Hogyan történik az Emberi Testmagasság Növelése?

Testünk magasságának növelése egy nagyon összetett mechanizmus. Számos rendszerünk van, amelyek a testfunkcióinkat szabályozzák. Az egyik ilyen testméret növelő rendszerünk a „mirigyrendszer”, vagy Belső Elválasztású Rendszer. Az apró agyalapi mirigynek két része van: az elülső lebeny és a hátulsó lebeny. Az elülső lebeny szabályozza a pajzsmirigyet, a mellékveséket és a nemi szerveket. Az elülső lebeny termeli a Növekedési Hormont, ami stimulálja a csontok- és más testszövetek növekedését és szerepet játszik a test tápanyag- és ásványi anyag kezelésében.

 

A növekedési hormon (NH), vagy szomatotropin (STH) az a hormon, amely a növekedést, és a sejtek újratermelődését stimulálja emberekben és állatokban egyaránt. Ez egy 191-aminosav, egyszerű lánc polipeptid hormon, amit a szomatotrop sejtek szintetizálnak, tárolnak és választanak ki az agyalapi mirigy elülső lebenyének oldalsó szárnyában,

Az NH legismertebb hatása a testméret növelése az emberi lényekben , és úgy tűnik, legalább két mechanizmus serkenti. Az NH közvetlenül serkenti a porcok kondrocitáinak osztódását és sokasodását. Ezek az elsődleges sejtek a hosszú csontok (karok, lábak, ujjak) növekedési végében (epiphyses).

 

Az NH az inzulinszerű növekedési faktor 1 (INF1) termelését is serkenti, egy olyan hormonét, amely a proinzulinhoz hasonló. A máj az a szerv, amely a fő célpontja a NH-nak ebben a folyamatban, és az INF-1 termelésének elsődleges helye. Az INF-1-nek a szövetek széles skálájára van növekedés-serkentő hatása. További INF-1 a célszövetekben is termelődik, egyszerre jelenik meg endokrin- és autokrin/parakrin hormonként. Az INF-1-nek továbbá serkentő hatása van az oszteoblasztra és a kondrokite aktivitásra is, hogy serkentse a csontnövekedést.

A Super-Growth felfokozza az Ön természetes növekedését azzal, hogy erősíti az Ön HGH szintjét és regenerálja a porcait, csigolyáit és csontjait. A Super-Growth Magasság Fokozó segíti az Ön testét, hogy magasabbra nőjön, sokkal gyorsabban és emellett javítja az általános testtartását is. Az első hónapon belül olyan változásokat fog észrevenni, mint például a testtartása javulása és a magassága növekedése.

Küldetésünk:

  • A legmagasabb minőségű termékek biztosítása ügyfeleink számára.
  • Biztosítjuk ügyfeleinket arról, hogy a nyersanyagok és adalékanyagok pontosan a meghatározottaknak megfelelőek.
  • A legnagyobb őszinteséggel és megbízhatósággal dolgozunk.
  • Ügyfeleink egyéni gondoskodásban részesülnek és figyelemben az egyedi igényeiknek megfelelően.
  • Ingyenes konzultációt biztosítunk a legtapasztaltabb forrásokkal, akiket csak biztosítani tudunk.
  • Kreatívak vagyunk és fejlesztéseink szabadalmaztatott formulái sehol máshol nem érhetők el..

Széleskörű termékprofillal foglalkozunk, beleértve a tanulmányokat és csoportok által ellenőrzött termékmintákat.

Az S-G Inc. elkötelezett a kiválóság mellett. Partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy bemutathassuk a leghatékonyabb, legfejlettebb, válogatott étrendkiegészítő formulákat, amelyek bármerre elérhetők a világban. Olyan sikeresek voltunk abban, hogy ügyfeleinket előnyökhöz juttassuk és még hatékonyabbak a piacokon, hogy cégünk 600%-os növekedést ért el az elmúlt 3 évben. Az SG Inc. fenntartja elkötelezettségét ügyfeleink érdekében a minőség és a fejlesztés mellett.

To succeed in today’s market economy; one needs efficacious products that can truly make a difference in the end user’s life. That means not only providing products that test ultra high for purity, but also products that have the correct quantities and properties to be effective for its purpose.

Ahhoz, hogy eredményesek lehessünk napjaink piacgazdaságában; szükségesek a hatékony termékek, amelyek tényleges változásokat eredményezhetnek a végfelhasználók életében. Ez azt jelenti, hogy nem csupán ultramagas tisztaságú termékeket kínálunk, hanem emellett megfelelő mennyiségűeket és kiszerelésűeket is, hogy megfeleljenek rendeltetéseiknek.

Sokrétű tapasztalataink és valós idejű teszteléseink segítenek, hogy véglegesítsük termékeinket, amelyek szinergikus érékkel bírnak. Világosan látjuk annak a fontosságát, hogy az összetevők leghatékonyabb kombinációját kínáljuk, amelyek az ügyfeleknek megelégedést okoznak és ők újból tőlünk rendelnek napjaink kiélezett versenyű gazdasági életében..

Super-Growth Magasságnövelő®

Grow Taller Products

Grow Taller Products

Olvassa El, Mit Mondanak Elégedett Ügyfeleink
________________________________________

Képzelje el, hogy átveszi az irányítást élete és magassága fölött. Milyen jó érzés volna egy magas és szexi alakot látni a tükörben, és tudni, hogy Ön elragadóan néz ki. Gondolja át, miként reagálnának barátai és szerettei, ha magasan, ragyogóan és újdonsült önbizalomtól telten lépne be a szobába. A megelégedett ügyfeleinknek mindezt nem kell elképzelnie, a Super-Growth már segített nekik, hogy átvegyék az irányítást és magasabbra nőjenek. Olvassa el a történetüket alant és lássa, hogyan változtatta meg a Super-Growth az életüket és segített nekik, hogy azzá váljanak, akik mindig is akartak lenni.
Köszönjük a következő magánszemélyeknek, hogy rááldozták az idejüket és levelet írtak nekünk az élményeikről, boldogsággal tölt el minket, hogy ilyen jó eredményeket értek el termékeinkkel!

165 centiméter magas voltam, amikor elkezdtem használni a Super-Growth-t. Most 170 centiméter vagyok! 5 centimétert nőttem kevesebb, mint 2 hónap alatt a Super-Growth használatával! A Super-Growth tényleg egyszerűen működik és természetesen bármiféle kemikália, vagy gyógyszer használata nélkül. Tudom, hogy nőni fogok még a jövőben a Super-Growth segítségével.
Üdvözlettel
Aloysius Sim Jaladri, kor: 26 Szingapúr

Köszönöm Super-Growth, hogy segített magasabbra nőnöm. Alig egy hónapig használtam a Super-Growth-t és elképesztő 3 centimétert nőttem. Nem csak a növekedésben segített, beteljesítette az összes elvárásomat vele szemben.
Edgard Fiorenza, kor: 21 Franciaország

30 fölött vagyok, ezért eléggé szkeptikus voltam a Super-Growth-szal kapcsolatban, azt godolva, semmi esélyem, hogy tovább nőhessek. Mindemellett, a Super-Growth két hónapnyi használata után, 5 centimétert nőttem! És most már tudom, hogy működik, megadva nekem az önbizalmat, hogy folytassam, tudván, hogy még jobb eredményt érhetek el. A Super-Growth-t könnyű használni, diszkrét és fájdalommentes. Nem beszélve arról, hogy sokkal hatékonyabb, mint az alternatívái. Köszönöm!!
Boris Ivanov, kor:35 Moszkva, Oroszország
Üdvözlet NewYorkból. Ez az élménybeszámolóm.
Manhattanből írok, NY államból. A helyi iskola baseballcsapatában játszom. El akarom mondani mindenkinek, aki magasabbra akar nőni, hogy a Super-Growth tényleg működik. Mindenkinek segít, hogy több centimétert is nőjön. Köszönöm a segítségeteket.
Bill Beckford, kor: 20 NewYork

17 éves vagyok és 1.50m magas… két hónap telt el (anélkül, hogy észrevettem volna!) és 1.57m magasra nőttem! Hűű! Ez rengeteg! Még a barátaim is elképedtek! A barátaimmal, akik magasabbak voltak, mint én, most ugyanakkorák vagyunk, a többiek kisebbek! Sosem gondoltam volna, hogy ennyit fogok nőni!
Catarina Carneiro, kor: 17 Fortaleza,  Brazilian

A legjobb dolog a Super-Growth-ban az, hogy valóra váltotta a „magasság álmomat”. 8 centimétert nőttem 6 hónap alatt. Egy jó leckét is megtanított nekem: mindig tartsuk életben álmainkat és ragadjuk meg a lehetőséget, hogy megvalósítsuk őket.
Ed Barry , kor : 19  CA, Az USA
„Nagyon elégedett vagyok a termékkel és nagyon boldog vagyok, hogy milyen gyorsan megérkezett. Köszönöm”
Lucy, Bridgend –Anglia
„Hálás köszönet a nagyon gyors és hatékony szolgáltatásukért.”
Rick, CA, AZ USA

„..Nagyon elégedett vagyok a termékkel és tényleg lenyűgözött az a sebesség, amilyen gyorsan kézbesítették.”
Sofia, Szingapúr
„..A Super-Growth ma érkezett meg. Milyen fantasztikus szolgáltatás! Nagyon szépen köszönöm, ajánlani fogom önöket a barátaimnak.”
Ava, AZ USA
„Teljesen elégedett ügyfél! Gyors postázás, jó csomagolás és köszönet a brossúráért..”
Kiefer, Németország

“Just to let you know that I have received the product….Thanks again for your help!”
Amelia, Germany
„Csak hogy tudják, megérkezett a termék… Köszönet ismét a segítségükért!”
Amelia, Németország

„….Csak azt szeretném mondani, hogy nagyra értékelem az ügyfélkapcsolatukat és email kommunikációjukat. Remek dolog találni egy olyan céget, amelyik jól bánik az ügyfeleivel vásárlás után is. További jó munkát!”
CRISTIN, Írország
Megtapasztalta a Super-Growth Magasságnövelő Termék előnyeit? Ha igen, küldje el nekünk az élménybeszámolóját és mi elküldjük önnek a terméket, amelyről jókat ír, teljesen INGYEN és még a postaköltséget is álljuk. Izgatottan várjuk, hogy halljunk az ön eredményeiről, hogy megoszthassuk ezeket a sikereket még több ügyféllel, termékhasználóval és pácienssel. Küldje el nekünk élménybeszámolóját emailben a sales@super-growth.com címre.

http://www.supergrowtheurope.com/

Helló.
Gábor vagyok Magyarországról. (Europa)
Kb : 5 -7 cm rel szeretnék magasabb lenni. 35 éves vagyok. érdeklődöm, hogy kell e
orvosi felügyelet és  hogyan kell szedni a tablettákat, vagy szpray, és mi a
különbség a tabletta és a szpray között.
Magyarországon is meg lehet rendelni?
Várom a választ.

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.