Den kraftigste veien til å vokse naturlig høyere !

Se for deg at du tar kontroll over ditt eget liv og din egen høyde. Hvor godt ville det følt å se en høy, sexy refleksjon i speilet og vite at du ser fantastisk ut.Ta et øyeblikk og se for deg hvordan dine venner og dine elskede ville reagert dersom du gikk inn i rommet og ser høyere ut, nydelig og med en nyfunnet selvtillit. Våre tilfredstilte kunder trenger ikke se for seg dette, Super-Growth har hjulpet dem å ta kontroll og vokse høyere. Les deres historier , og se hvordan Super-Growth har forandret livene deres og hjulpet dem å bli den personen de alltid har ønsket å bli.

 

Super-Growth Height Enhancer Naturlig Produkt.

Super-Growth

Super-Growth

Se resultater på bare noen få måneder!

 

Gunstige effekter:

  • Å øke i høyde
  • Å få mer energi
  • Forbedrer naturlig vekst.

Verden over, atleter, modeller, basketball spillere, bodybuildere, og mange individueller kjøper Super-Groth for ekstra høyde økning ved å forbedre ditt HGH nivå og ved å regenerere brusk og bein. Super-Growth Height Booster hjelper kroppen å vokse høyere mye fortere og vill også forbedre hele din kroppsholdning.

 

Grunnen til at mange mennesker mislykkes i å vokse høyere er fordi de har ingen vitenskapelig vei å naturlig øke de naturlige veksthormonene sine. Veksthormon er den viktigste faktoren å kontrollere bein vekst i kroppen fordi det er det eneste hormonet som stimulerer veksten av brusk cellene på enden av beinene i kroppen (som alene er ansvarlig for den vertikale veksten av beina dine). Super-Growth behandlinger vil hjelpe deg å forbedre hele din kroppsholdning og vekst.

Super-Growth Height Booster er et sikkert, effektivt, praktisk og kostnadseffektivt, ny revolusjonerende teknologisk voks høyere produkt som har undergått intesiv forskning og utvikling som har blitt laget og test-bevist av forskere.

Ingen trening er påkrevd, Ingen operasjon er påkrevd, Ingen sprøytestikk er påkrevd, Ingen smertefull uttøying er påkrevd, Ingen smertefulle skosåler er påkrevd.

Super-Grow Inc. Tilbyr en online sikkert og oppdatert bein vekst behandlig som vil hjelpe deg å vokse høyere og fortere ved å regenerere  beinene i kroppen og øker din naturlige vekst . Innen den første måneden, vil du starte å merke forandringer, slik som forbedring i kroppsholdning og forbedring i høyde. Les mer….

 

Les hva våre tilfredstilte kunder har å si.

”Jeg har vokst 3cm på litt over en måned ved å bruke dette produktet. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk kan vokse høyere! Takk.

William Glover, alder: 25 Australia     Flere Uttalelser….

 

Jeg har brukt produktet siden i slutten av Mai og det har vært fantastisk. Jeg var bare 5’4 men nå er jeg 5’7 og jeg håper at Super-Growth vil hjelpe meg å vokse flere centimeter.

Shawn Brown, alder: 23, USA.

 

Jeg vokste 3 tommer siden jeg brukte Super-Growth for 8 måneder siden. Jeg har aldri vært så selvsikker før. Det er utrolig hvordan bare noen tommer kan øke selvtilliten din.

Darren Wong, alder: 20, Singapor

 

For ca tre og en halv måned siden prøvde jeg produktet deres og trodde det egentlig ikke ville hjelpe meg. Men jeg etter jeg startet, merket jeg etter 1 måned at jeg vokste fort. Før jeg prøvde dette var jeg bare 1.76m og etter 3 måneder var jeg 1.82m. Tusen takk! Jeg trodde virkelig ikke på dette ville fungere så bra. Takk til dere på Super-Growth har livet mitt blitt totalt annerledes. Nå blir jeg sett på overalt hvor jeg går, det er så fantastisk at folk nå legger merke til meg. Takk igjen.

Justin Wood, age: 19, USA.

 

Informasjon (INFO)

 

SUPER-GROWTH HEIGHT ENHANCER ER DEN FØRSTE TILATTE NATURLIGE HØYDE ØKER.

 

Er høyde økning/Å vokse høyere mulig?

 

Det er mulig å øke i høyde! Hvis du vil vokse høyere, du føler deg deprimert eller har emosjonelle problemer relatert til høyde, karriere, lav høyde og kroppsholdning utvikling, det er nå en ny løsning for å øke høyden din.

 

Visste du: At du kan manipulere veksten din uavhengig av genetik og hva andre har å si.

 

S.G Inc. Har skapt det første effektive prdouktet som gjør at du kan vokse høyere.

Super-Growth height enhancer er det første og det mest effektive høyde økning

kosttilskuddet til å hjelpe deg å vokse høyere naturlig og forbedre dine naturlige vokse evner” Super Growth height enhancer har blitt bevist som en effektiv måte å forbedre en voksen sin etter at vokse prosessen er ferdig.

 

Hvordan skjer menneskelig høyde økning?

 

Vår kroppshøyde økning er en svært kompleks maskin.Vi har mange systemer som styrer våre funksjoner.Et slikt system øker vårt “kjertel system” eller hormonsystemet systemet.Den lille hypofysen er delt inn i to deler: fremre lapp og bakre lapp. Den fremre lapp regulerer aktiviteten i skjoldbruskkjertelen, binyrene, og kjønnskjertlene. Den fremre lapp produserer veksthormon, som stimulerer veksten av bein og andre kroppsvev og spiller en rolle i kroppens håndtering av næringsstoffer og mineraler.

Veksthormon (GH) eller somatotropin (STH) er et hormon som stimulerer vekst og celle reproduksjon hos mennesker og andre dyr. Det er en 191-aminosyre, enkelt kjede polypeptid hormon som syntetiseres, lagres, og skilles av somatotroph cellene i laterale vinger av den fremre hypofysen.
Høyde vekst i mennesket er det mest kjente effekten av veksthormom (GH) handlingen, og ser ut til å bli stimulert av minst to mekanismer.Høydevekst direkte stimulerer divisjon og multiplikasjon av chondrocytes av brusk. Dette er de primære celler i de voksende endene (epifyser) av de lange skjelletbeinene (armer, bein, sifre).

GH stimulerer også produksjonen av insulin-lignende vokse faktor 1 (IGF1), et hormon homologe til proinsulin. Leveren er et viktig målorgan av voksehormon for denne prosessen, og er det viktigste stedet for IGF-1 produksjon. IGF-1 har vekst-stimulerende effekt på en rekke vev. Ytterligere IGF-1 er generert innenfor mål vev, noe som gjør det tydeligvis til både et endokrin og et autocrine / parakrine hormon. IGF-1 vil også ha stimulerende effekt på avktivitetn av osteoblast og chondrocyte for å fremme  vekst av skjellet bein.

Super-Growth vil øke din naturlige vekst ved å forbedre ditt HGH nivå og ved gjenoppfriske dine brusk, skiver og skjelett bein.Super-Growth høyde øker vil hjelpe kroppen din til å vokse høyere mye raskere og vil også vil forbedre din generelle kroppsholdning. Innen den første måneden, vil du begynne å merke endringer, for eksempel forbedring av holdning og forbedring av høyde.

Vår misjon:
– Vi tilbyr den høyeste kvalitet mulig til våre kunder.
– Vi forsikrer våre kunder at våre råvarer og ingredienser er nøyaktig som angitt.
– Vi opererer på de høyeste nivåene av integritet og ærlighet.
– Våre kunder får individuell omsorg og oppmerksomhet til deres spesielle behov.
– Vi tilbyr gratis konsultasjon fra de mest erfarne kildene vi har å tilby.
– Vi er kreative og utvikler proprietære formuleringer som ikke tilgjengelig andre steder.
– Vi gjennomfører omfattende produkt profiler, inkludert studier og fagfellesvurderte sammendrag av de    ulike produktene.

S-G Inc. er dedikert til fortreffelighet. Vi samarbeider med våre kunder for å presentere de mest effektive, mest innovative tilpassede ernæringsmessige formuleringer tilgjengelig hvor som helst i verden. Vi har vært så vellykket på å gjøre våre kunder lønnsome og mer effektive i markedet at vårt firma har vokst med over 600% på de siste 3 årene.SG Inc. fortsetter sin dedikasjon til kvalitet og innovasjon på vegne av våre kunder.

For å lykkes i dagens markeds økonomi, trenger man effektive produkter som virkelig kan gjøre en forskjell i sluttbrukers liv. Det betyr ikke bare å tilby produkter som er testet for ultra høy renhet, men også produkter som har de riktige mengdene og egenskaper for å være effektive til sitt formålet.

Vår erfaring pluss sanntids testing bidrar til å ferdigstille produktene som har synergistiske verdier. Vi forstår viktigheten ved å gi den mest effektive kombinasjonen av forbindelser som genererer kundetilfredshet og re-bestilling i dagens svært konkurransepreget miljø.

SG Inc

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Vi har søkt lenge og hardt for å finne en naturlig rettsmiddel som ikke bare bidra til å øke din høyde, men er også effektiv og profesjonelt produsert.

 

Fungerer det virkelig?

Super-Growth © Growth Formula har vært svært effektive med en svært høy suksessrate. Vi har en svært høy tilbakebestillings rate på produktet, noe som indikerer at våre kunder er meget fornøyd med produktet vårt.Det har faktisk blitt solgt til tusenvis av kunder i så og si alle land rundt omrking i hele verden!

Hvor lenge har dette produktet vært på markedet?

Vår avanserte Super-Growth produkt ble skapt av en intensiv forskning, med stor suksess, i over ti år.På SG.Inc. Labs., finner du den høyeste kvalitet av naturmedisin for din høyde, profesjonelt formulert i terapeutiske doser av en ledende profesjonell forskning.

Hva helbreder Super-Growth © ?

Super-Growth © er et velprøvd, effektiv, 100% trygg og naturlig sunn urte kosttilskudd som kan øke metabolismen, forbedre leveren og fordøyelsessystemet og hjelpe deg å vokse høyere uten å skade helsen din.Med Super-Growth Height Enhancer kan du trygt og naturlig vokse høyere og raskere uten bivirkninger.

Er Super-Growth © godkjent av FDA?

FDA fører tilsyn med all mat og medikamenter. Siden Super-Growth er et urte kosttilskudd, faller den under virkeområde til FDA.Vi forsikre deg om at dette på ingen måte reduserer kvaliteter eller effekten av produktet.Vi har fått en enorm positiv respons fra våre brukere.

Hva er den beste tiden å bruke Super-Growth ©?

Ta Super-Growth 10-20 minutter før du går til sengs.

Hvordan skal du best oppbevare dette produktet?

Best lagring på et kjølig (ikke kaldt) mørkt sted som er utenfor direkte sollys som et skap eller kott.Produktet behøver ikke å være nedkjølt.

Når vil forbedring bli sett?

Dette varierer fra person til person, men i gjennomsnitt, ser de fleste den første forbedringen innen 4 uker, mens for andre kan det ta litt lengre tid. Resultatene vil være gradvis. Regelmessig bruk vil vise en økt høyde, bedre humør og økt energinivå. Super-Growth Solution har hatt en svært høy suksess rate og er svært effektiv. Vår re-bestillings rate for dette produktet er svært høy, og kunder har sendt oss positive kommentarer i flere år.

Hvor lenge bør jeg ta Super-Growth © og hvorfor?

For raskere og mer dramatisk resultat anbefaler vi at du begynner å bruke Super-Growth regelmessig. Regelmessig bruk vil vise økning i høyde, forbedret humør og økt energinivå innen 1 – 6 måneder.

Har Super-Growth © noen bivirkninger?

Nei, Super-Growth Height Enhancer © har ikke noen bivirkninger siden det er 100% naturlige og urte ingredienser som blir brukt. Ingrediensene i Super-Growth Height Enhancer © har en høy sikkerhetsprofil og er generelt svært godt tolerert uten bivirkninger.

Hvor lenge varer en flaske?

Hver flaske vil vare i ca to måneder hvis du bruker produktet på alternative dager.Hver flaske inneholder 30 ml eller 2 måneders bruk.

Kan barna trygt ta Super-Growth Height Enhancer ©?

Super-Growth Height Enhancer © kan brukes for barn fra ca ni år og oppover. Vi vil anbefale å rådføre deg med lege med spørsmål om ditt barns høyde, vekt og alder forslag.

 

 

Er det noen bivirkninger fra dette produktet?

 

Super-Growth Height Enhancer er et helt naturlig produkt av topp kvalitet som er trygt og effektivt. Det er ingen negative bivirkninger forbundet med dette produktet.

Sender du til mitt land?

Vi leverer over hele verden. Vi er veldig glade for å ha kunder over hele verden og leverer til alle land.

Hvordan kan jeg returnere produktene? Kan jeg gjøre dette?

På grunn av beskaffenheten av våre produkter, kan vi bare akseptere returnerte produktet som ikke er åpnet og har den originale forseglingen intakt. Hvis produktet ikke er åpnet, kan det bli returnert for enhver grunn. Vi godtar all retur dersom det gjøres innen de første 30 dager fra kjøpsdato. Du vil motta full refusjon av den totale kjøpesummen, minus eventuelle frakt og håndterings avgifter som kan ha blitt belastet, og en $ 5,00 retur behandlingsgebyr.

Tilbyr dere rabatter?

Det gjør vi. Vi tilbyr betydelige rabatter for større kjøp enten for videresalg eller for ulike organisasjoner. Bare send oss en e-post til sales@super-growth.com og la oss vite hva du er interessert i.

Jeg ville vurdere å selge deres produkter, vil dere drop-ship til mine kunder?

Ja, vi har et drop-ship program.Vennligst kontakt oss direkte, la oss få vite hvilken stat du er i, og hvordan du planlegger å selge disse produktene.

__________________________________________________________________________________

Attester

Takk til personer under for å ta seg tid til å sende oss sine personlige attester, vi er glad du                                     opplevde slike flotte resultater med våre produkter!

Jeg er 22 år gammel og jeg hadde store problemer med høyden min, fordi jeg er atletisk så
alle folk forventer at jeg har en høy og god kropp.
Jeg prøvde mange produkter for å bli høyere, men det var tapte penger. Når jeg
kjøpte Super-Growth for 4 måneder siden var jeg veldig skeptisk og jeg sa til meg selv
at dette er siste produktet jeg skulle kjøpe.Så jeg brukte Super-Growth i fire
måneder og kontrollerte ikke min høyde, og en dag jeg ble sjokkert da jeg la merke til
at jeg var høyere enn en av klassekameratene mine! Jeg kontrollerte min høyde og jeg var om lag 3
tommer høyere!! Jeg var 5’5 og nå er jeg 5’8!Og jeg ønsker å vokse
mer!! Takket være Super-Growth!!!

Alexander, 22 år, Tsjekkia

Hei .. jeg er Adik fra Malaysia ..
Jeg ønsker bare å dele min erfaring med produktet .. Jeg 164.5cm .. jeg var kort
sammenlignet med mine søsken .. jeg hadde ingen selvtillit .. så begynte jeg å lage et forskningsprosjekt på hvordan man kunne øke i høyde .. mange sa det er umulig å øke høyden på min alder
.. Jeg var nær å gi opp .. før jeg fant nettstedet deres. Og bestemte meg for å prøve det .. jeg
kjøpte 6 måneder tilførsel av Super-Growth .. på de første 2 månedene begynte å bekymre
fordi jeg så ingen bedring .. og jeg begynte å tro at produktet ikke
fungerte for meg ..etter den tredje måneden følte jeg meg ganske annerledes .. jeg begynnte å få høyde .. Takk Gud
.. Dere holde løftet .. nylig gjorde jeg en måling ..overraskende nok er min nåværende
høyde 169cm .. økning på 5cm .. takk .. Jeg skal fortsette å bruke produktet før jeg
når min ønskede høyde .. takk igjen for at dere har omdefinert min erfaring

Adik, Malaysia.

Hei,
Dette er ikke et spørsmål.
I stedet vil jeg gjerne fortelle hvor overrasket jeg er om fordelene fra produktet.
Jeg har nettopp brukt Super-Growth i 6 mnd, og jeg har allerede sett resultater!
Jeg må si at jeg var skeptisk før jeg begynte å bruke produktet.
Jeg mener, jeg er 22 år gammel og faktisk hadde jeg ikke noen større håp om å bli
høyere.
Da jeg begynte å bruke Super-Growth, var min høyde 1.85 kl 10 om morgenen.
Da jeg ble målt etter seks måneders for passet mitt var jeg 1.92 cm klokken 10 om morgenen.
Og min kone sier at jeg har en bedre kroppsholdning
Tilfeldighet? Jeg tror ikke det. Jeg har alltid vært 185 cm i morgen så lenge jeg
kan huske!
(Jeg har blitt målt mange ganger før bokse stevner)
Nå kan jeg fullt ut stole på dette produktet, og jeg ser frem til fremtidige resultater!
Vennlig hilsen
Lucas
SVERIGE

Jeg var 5’5 da jeg begynte å bruke Super-Growth. Nå er jeg 5’7! Jeg har vokst ca 2 tommer på mindre enn 2 måneder ved hjelp av Super-Growth! Super-Growth fungerer virkelig enkelt og naturlig uten bruk av kjemikalier eller medikamenter. Jeg vet at jeg vil vokse mer i fremtiden ved å fortsette å bruke Super-Growth.
Vennlig hilsen
Aloysius Sim Jaladri, alder: 26 Singapore

Takk til Super-Growth for å hjelpe meg å vokse høyere. Jeg bare har brukt Super-Growth i en måned og har vokst en utrolige 3cm.  Ikke bare har det hjulpet på min høyde utvikling, det har det oppfylt alle de fordelene det lovet.
Edgard Fiorenza, alder: 21 France

Jeg er over 30 år, så jeg var ganske skeptisk Super-Growth, jeg tenkte at jeg hadde ikke mye sjanse om å få noen vekst. Men etter to måneders bruk av Super-Growth, har jeg vokst en tomme! Og nå siden jeg vet at det fungerer, gir det meg selvtillit til å fortsette, jeg vet jeg kan oppnå enda bedre resultater. Super-Growth er lett å bruke, diskret og smertefri. Ikke minst-mye mer effektiv enn alternativene. Takk!
Boris Ivanov, alder: 35 Moskva, Russland

Hilsen til dere fra NewYork. Dette er mitt vitnesbyrd.
Jeg skriver fra Manhattan, NY. Jeg spiller basketball for et lokalt universitet. Jeg vil gjerne fortelle alle som er interessert i å bli høyere at Super-Growth fungerer. Det vil hjelpe hvem som helst til å vokse flere tommer.Takk for hjelpen.
Bill Beckford, alder: 20 NewYork

 

Jeg er 17 år gammel og var 1,50 m høy …ca 2 måneder har gått (uten engang å legge merke til det!) og jeg vokste til 1.57m! Wow! Det er mye! Selv mine venner ble overrasket! Venner som var høyere enn meg er nå nesten samme høyde som meg, andre er kortere! Jeg kunne aldri ha forestilt meg at jeg kunne vokse så mye.
Catarina Carneiro, alder: 17 Fortaleza, Brasil

Det beste med Super-Growth er at det gjør min “høy drøm” til sannhet. Jeg vokste tre tommer i 6 måneder. Den lærer meg en god leksjon også: Vi må alltid holde våre drømmer i live og ta sjansen på å realisere dem.
Ed Barry, alder: 19 CA, USA

Hei mitt navn er Gulshan, Jeg er fra India og jeg er så glad for resultatet av dette produktet
Jeg pleide å være ca 5’7 og nå på mindre enn tre måneder er jeg 5 cm høyere
Takk for hjelpen, og dere har en utmerket kundeservice. Jeg fortalte vennene mine
om deres produkter her i Delhi og de venter spent på bestillingene sine.
Gulshan K., alder: 24 New Delhi, INDIA

Jeg hadde kjøpt dette produktet for et par år siden da jeg var 18 (jeg hadde ikke vokst for tre
år på dette punktet). Det har alltid vært min drøm å være en mote modell, men jeg har
blitt holdt tilbake på grunn av høyden min. Jeg brukte Super-Growth for totalt 6 måneder,
og jeg gikk fra 5’3 “til 5’6”! Jeg var bare her å sjekke ut nettstedet deres igjen, hvis jeg kunne vokse kanskje tre tommer til, ville kanskje mine drømmer komme i oppfyllelse. Takk Super-Growth!
Sindhu M., alder: 21 Bangalore, Karnataka, India

Jeg er over 22 så jeg allerede passert min pubertet & det er i troen på at jeg har ingen sjanse
å vokse høyere. Før jeg brukte super-growth var jeg 164 cm, men det øker og nå er jeg 166cm etter bruk av 4 month. Aawwwwww …….. det er fantastiske …….. selv mine venner
& familie var overrasket.Det beste ved Super-Growth er at det gjør min drøm til sannhet.Takk >>>>> super-growth.
Qabbo, alder: 22 Dhaka, Bangladesh

Hei folkens, jeg ville bare si at dette produktet virker! Jeg var 16 år gammel da jeg
kjøpte Super-Growth, jeg ble sjokkert over å se resultatene. Jeg vokste 3,5 tommer på
seks måneder og kan fortsatt ikke tro det. Jeg har alltid tenkt at hvis jeg ønsket å være
høyere at jeg måtte gjennomgå en operasjon eller ta et veksthormon kosttilskudd, men
det var ikke tilfellet lenger. Etter Super-Growth er jeg nå 5 “4.5 når jeg for seks måneder siden
bare var 5 “1. Jeg elsker måten klærne mine passer og måten guttene kommer bort til meg på. Livet mitt har virkelig forandret seg takket være Super-Growth. Jeg anbefaler dette produktet til
alle som er usikre eller misfornøyd med sin høyde. DU KAN GJØRE NOE MED DET!!! Jeg vil definitivt fortsette å bruke Super-Growth til å bli enda høyere og mer selvsikker .Tusen takk Super-Growth for at dere har endret livet mitt.

Hei Height Growth Plus!

Jeg ville bare si en massiv takk for deres fantastiske produkt. Jeg fikk det for  6 måneder siden, og selvfølgelig begynte jeg å bruke det umiddelbart. Jeg var opprinnelig en 5’7 høy mann og
nå på mindre enn 6 måneder er jeg 5’11. 4 inches på mindre enn 6 måneder! Jeg kan ikke takke
dere nok og vil anbefale produktet til andre i fremtiden.
Takk igjen,
Martin / USA

Hy
Jeg har oppfylt min drøm, jeg vokste 3 centimeter på bare 1 måned.
Det er virkelig uoverbevisende.
Jeg må kjøpe deres produkter og jeg er fornøyd.
Takk så mye

Hei, jeg har vokst et par centimeter på min første måned .. fantastisk!!! Hvor lenge kan jeg trygt bruke dette produktet for å nå min ønskede høyde? Jeg ønsker å vokse to tommer. Dessuten er veksten permanent?
Tusen takk
Sheral / USA

J’ai 20 ans , et j’ai utilisé votre produit pendant

2 mois et demi , et j’ai grandis de 3 cms presque je suis content du resultat .

merci

France

Hei der, jeg var bare 5”1 og har prøvd alt, jeg klarte faktisk å kjøpe noen Super-Growth på ebay – siden jeg ikke forstod dere hadde deres eget nettsted.
Jeg betalte for seks måneder av produktet  – etter at jeg kjøpte det så er det ikke tilgjengelig på ebay lengre ser det ut som.
På en annen side, mens jeg søkte etter en link kom jeg over deres side.
Jeg er nå 5ft 3 tommer – ned til Super-Growth selv – men jeg at føler jeg kan fortsette
å øke utover dette.
PS – Er det krevd et bilde for å skrive en attest?
Beste ønsker
Michael

“…. Jeg vil bare si hvor mye jeg setter pris på deres kunderelasjoner og e-post kommunikasjon. Det er en glede å finne et selskap som behandler sine kunder godt etter salget har konkludert. Keep up the good work!”
Cristin, Irland

“Bare for å fortelle dere at jeg har fått produktet …. Takk igjen for hjelpen!”
Amelia, Tyskland

“.. Jeg er veldig fornøyd med produktet og virkelig imponert over hastigheten som den ble levert.”
Sofia, Singapore

“Jeg er veldig fornøyd med produktet, og jeg var veldig fornøyd med hvor raskt den kom. Takk.”
Lucy, Bridgend-England

Super-Growth fungerte så bra for min søster. Gjennom tenårene har hun
kjempet med lav selvtillit og har hatt et negativt kroppsbilde om seg selv. Etter å ha brukt
Super-Growth i ca 4 måneder vokste hun omtrent tre tommer. Jeg har selv lagt merke til
en positiv forandring ved hennes selvtillit og det har gjort en stor forskjell for henne. Vi var veldig skeptiske til å begynne med ved tanke på prisen, men det er verdt det. Jeg er 16 og jeg håper på å oppnå lignende resultater fordi selv om det noen ganger virker overfladisk, tror jeg at å vokse høyere virkelig kan påvirke din selvtillit og ditt syn på livet.
– Marie
Alder: 16
Australia

 

Min attest
Fra når jeg kan dateres tilbake, har  jeg alltid vært kortere enn mine jevnaldrende. Jeg var
alltid i håp om at jeg en dag ville vokse litt høyere naturlig. Det skjedde aldri, så jeg prøvde utallige produkter som sa de ville øke min høyde. Etter mange bortkastede penger  og tålmodigheten rant ut,  fortalte en venn av meg om “Super-Growth”. Siden jeg var veldig fortvilet, skjønte jeg at
det ikke kunne gjøre vondt å prøve. Jeg bestilte seks måneders forsyninger og ble sjokkert over å se
at det gjorde nøyaktig hva det opplyste! De første tre månedene var jeg skeptisk,
fordi jeg så litt forandring, men etter 6 måneder, gikk jeg fra å være 5’1 til 5’3
1/2! Jeg er en 19 år gammel jente og ble så overrasket over resultatene av dette produktet. Jeg
skulle ønske jeg hadde prøvd dette før noe annet. På den måten kunne jeg ha spartså mye
tid og penger! Sørg for å gi dette en sjanse!
Yasmin, USA

Har du opplevd fordelene med Super-Growth Height Enhancer produktet? I så fall send oss din mening og vi vil sende deg det du fantaserer om helt GRATIS. Vi gleder oss å høre om dine resultater slik at vi kan dele disse suksessene med flere kunder, praktikere og pasienter. Send inn dine attester via e-post sales@super-growth.com

www.supergrowtheurope.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.